Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner
Totti Karpela


Toimitusjohtaja ja pääkouluttaja

Totti toimii Mielenrauhan toimitusjohtajana ja pääkouluttajana, sekä projektiluontoisesti erilaisissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä mm. Euroopan neuvoston ja ETYJ:n palveluksessa. Noin puolet vuodesta Totti asuu Hong Kongissa, jossa hän toimii myös Peace of Mindin Ltd. pääkouluttajana ja toimitusjohtajana. 

Kahden yrityksen toimitusjohtajuuden lisäksi Totti toimii kansainvälisen Association Of European Threat Assessment Professionals - AETAP:n presidenttinä ja hallituksessa.
TottiHKG


Inka Karpela


Henkilöstö- ja talouspäällikkö

Inka vastaa Mielenrauhan asiakastileistä ja kouluttajien koordinoinnista eri koulutustilaisuuksien osalta. Avainasiakkaiden koulutuskoordinoinnin lisäksi Inka vastaa yrityksemme hallinnollisista palveluista.

Olipa kyse sitten kurssimateriaalista, kouluttajien varaamisesta, laskutuksesta tai muista käytännön järjestelyistä, saat parhaimmain ja nopeimman palvelun Inkan kautta.
Inka


Heikki Neuvonen


Myynti- ja Markkinointipäällikkö

Heikki vastaa Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:n markkinoinnista, koulutusten myynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta.

Heikin osaamisen myötä Mielenrauha pyrkii jatkuvaan kehittymiseen palvelussa, sekä asiakkaiden muuttuvien tarpeiden paremmassa huomioimisessa. Heikillä on vankka kokemus Mielenrauhan asiakkaista ja heidän koulutustarpeistaan, sekä miten asiakkaan toivomaan lopputulokseen päästään.

Kun haluat keskustella Mielenrauhan palvelutarjonnasta, koulutuksistra tai markkinointiin liittyvistä asioista, ota yhteyttä Heikkiin.


 MG 9656 2


12345678