Yhteystiedot


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.comAvoimet kurssit

19.12.2016 Puhe-judo 1: Peruskurssi, HelsinkiAjankohtaista

Mielenrauhan uusi koulutus: Vastuuton työkäyttäytyminen
Totti Karpela isännöi Association Of European Threat Assessment Professionals - AETAP järjestön presidenttinä 10-vuotisjuhlavuoden seminaaria 24 - 28.4.2017 - Dublinissa
Totti Karpela luennoimassa International Congress of Forensics & Police Tech - 2016 seminaarissa
Matkaturvallisuuteen liittyvä asiantuntijahaastattelun artikkeli luettavissa SMT:n SMTtrends julkaisussa
Totti Karpelan haastattelu Radio Nostalgiassa la 8.10. aiheesta Mielenhallinta konflikteissaOta yhteyttä
Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

Tilaa uutiskirje
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner19.12.2016 Puhe-judo koulutus, HTC Helsingissä, klo 09-16Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.


Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Koulutuspaikka: HTC Helsinki, Tammasaarenkatu 5-7.


Hinta        

150 € + alv
Mielenrauha Koulutuspalvelut OyMielenrauha Koulutuspalvelut Oy tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on haastavien viestintä-, vuorovaikutus- tai asiakaspalvelutilanteiden ammattimainen hallinta asiakasnäkökulmaa unohtamatta. Autamme yrityksiä kehittämään omia toimintamallejaan ihmisten aiheuttamien haasteiden osalta. Suurin vahvuutemme onkin ihmisten käyttäytymiseen vaikuttaminen haastavissa vuorovaikutus-, palvelu- tai kohtaamistilanteissa. Koulutuksemme keskittyy kehittämään henkilökunnan asenteita, toimintamalleja sekä käyttäytymistä poikkeavissa palvelu- tai vuorovaikutustilanteissa.

Vuonna 2016 valmistuneen Global Consumer Pulse Research -tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista (61%) on vaihtanut jotakin palveluntarjoajaa tai yritystä vuoden 2015 aikana huonon asiakaspalvelun vuoksi. Yritykset menettävät myyntiä huonosta palvelusta johtuvan palveluntarjoajan vaihtamisen myötä maailmanlaajuisesti lähes 6 000 miljardia euroa.

Yritykset voivat vaikuttaa asiakkuuksien säilymiseen kehittämällä asiakaspalveluaan ja ammattilaisiaan, sillä 59 prosenttia suomalaisista kertoo, että parempi asiakaspalvelu olisi vaikuttanut heidän päätökseensä vaihtaa palveluntarjoajaa. Haastavien palvelu- ja reklamaatiotilanteiden hyvällä hallinnalla onkin merkittävä vaikutus asiakkuuksien säilyttämisessä.


Koulutuksiemme aiheet käsittelevät niin organisaation asiakasrajapinnassa tapahtuvia tilanteita, kuin myös organisaation sisäisiä vuorovaikutustilanteita tai työpaikkakiusaamista.

Koulutustarjontaamme


Pääset tutustumaan koulutusten tarkempiin kuvauksiin linkkejä klikkaamalla.


Puhe-judo 1-5


Reklamaatiot ja haasteelliset palvelutilanteet


Organisaation sisäiset haastavat tilanteet ja häirinnän ennaltaehkäisy


Oppilaitoksille suunnatut koulutukset


Matkustamisen turvallisuus ja riskienhallinta


Turvallisuuskoulutukset


Kriisijohtaminen ja sen kehittäminen


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy on alallaan suurin, yksinomaan haastavien tilanteiden hallintaan keskittynyt koulutus- ja asiantuntijayritys. Toimimme aktiivisesti Suomessa ja teemme yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind Ltd:n kanssa. Lisää ulkomaan toiminnoista ja palveluista TÄÄLLÄ.

Olemme keränneet sähköiset ennakko- ja palautekyselyt kaikista koulutuksistamme. Ennakkokyselyn avulla pystymme kohdentamaan koulutuksen kohderyhmälle soveltuvaksi ja palautekyselyn avulla mittaamme sekä osoitamme koulutuksen vaikutukset.

Kattavan kyselytoiminnan johdosta meille on kehittynyt 14 vuoden aikana hyvä käsitys toimialakohtaisista haasteista ja tilanteista, sekä asiakkaidemme toiveista ja tarpeista.


"Parhain mainoksemme on tyytyväiset asiakkaat joista todisteena tuhannet tyytyväiset palautteet"
Mielenrauhan arvoketju


Mielenrauhan "arvoketjun" avulla organisaatio pystyy selviämään paremmin konflikteista ja poikkeustilanteista:

1. Tilanteiden ennakointi
2. Tilanteiden ammattimainen hallinta
3. Tilanteen ammattimainen päättäminen
4. Tilanteen osapuolten nopeampi palautuminen
5. Toimintamallien kehittäminen tiimien resilenssiä kehittämällä

Saavutettavat hyödyt:

•    parempi asiakaspalvelu
•    sisäisten konfliktien tehokkaampi ratkaisu
•    poikkeavasta tilanteesta toipumisen vauhdittaminen
•    työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen lisääntyminen
•    energian kohdentaminen tuottavuuteen, palveluun ja laatuun


Tutkittua vaikutusta jaksamiseen sekä stressinhallintaan


Tutkimus, jossa ryhmä Matkahuollon työntekijöitä osallistui Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun TTL:n ja Mielenrauha Oy:n järjestämään Puhe-Judo-koulutukseen, jossa ryhmä haastateltiin kattavasti ja heidän stressihormonien määrä sekä unenlaatu mitattiin ennen ja jälkeen koulutuksen voitiin todeta:

"Tässä pienessä ryhmässä stressin määrä oli koulutuksen jälkeen merkitsevästi alempi"


Harri Lindholm, erikoislääkäri, Työterveyslaitos

12345678