Ota yhteyttä

Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.comAvoin koulutus


Haastava asiakas sosiaali- ja terveydenhuollossa 22.3.

Lisätietoja


Kohtuuttomat valittajat 3.5.

Lisätietoja


Vastuuton työkäyttäytyminen 10.5.

Lisätietoja


Puhe-judo 1: Peruskurssi 9.6.

Lisätietoja


Ajankohtaista

Mielenrauha mukana Finland 100 Expossa Hong Kongissa
Resilienssi valmenneuksien ja profiilien suosio kasvussa
ASIS Europen seminaari 29.-31.3. Milanossa Totti Karpean luento radikalisoitumisesta ja sosiaalisen median merkityksestä
AETAP 10-vuotisseminaari Dublinissa huhtikuussa 2017 - maailman parhaimmat asiantuntijat Yhdysvalloista, Euroopasta ja Australiasta
OAJ Educa 2017 messujen Puhe-judo luennolla 150 hengen yleisöFacebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

Tilaa uutiskirje
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerKOULUTUSTA EDULLISESTI KESÄ-ELOKUULLE


Mielenrauha tarjoaa kaikkia 3-4 tunnin koulutuksiaan (myös Puhe-judon peruskurssi) erittäin edullisesti helmikuun loppuun sekä kesä-elokuussa 2017. Kysy edullisempia talvi- ja kesähintojamme organisaatiollesi. PYYDÄ TARJOUS

Haasteelliset palvelutilanteet - verkkokurssin 6kk tarjous


Tarjoamme 25 min Haasteelliset palvelutilanteet verkkokoulutusta nyt erittäin edulliseen hintaan jolloin vapaavalintainen määrä ihmisiä voi katsoa kurssin 6 kk aikana kiinteään hintaan. Täten kohtuullisella korvauksella saadaan haastavien palvelu- tai tunnepitoisten reklamaatiotilanteiden hallinta vähäisellä työajankäytöllä tietylle perustasolle koko organisaation tasolla. PYYDÄ TARJOUS  tai PYYDÄ MAKSUTON DEMOMielenrauha Koulutuspalvelut OyMielenrauha Koulutuspalvelut Oy tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on haastavien viestintä-, vuorovaikutus- tai asiakaspalvelutilanteiden ammattimainen hallinta asiakasnäkökulmaa unohtamatta. Autamme yrityksiä kehittämään omia toimintamallejaan ihmisten aiheuttamien haasteiden osalta. Suurin vahvuutemme onkin ihmisten käyttäytymiseen vaikuttaminen haastavissa vuorovaikutus-, palvelu- tai kohtaamistilanteissa. Koulutuksemme keskittyy kehittämään henkilökunnan asenteita, toimintamalleja sekä käyttäytymistä poikkeavissa palvelu- tai vuorovaikutustilanteissa.

Vuonna 2016 valmistuneen Global Consumer Pulse Research -tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista (61%) on vaihtanut jotakin palveluntarjoajaa tai yritystä vuoden 2015 aikana huonon asiakaspalvelun vuoksi. Yritykset menettävät myyntiä huonosta palvelusta johtuvan palveluntarjoajan vaihtamisen myötä maailmanlaajuisesti lähes 6 000 miljardia euroa. Luvusta puuttuu kokonaan arviot kuluista jotka kuluvat huonosti hoidettujen palvelutilanteiden hyvityksiin sekä arviot lisääntyneistä työmääristä pettyneiden asiakkaiden valitusten käsittelyiden osalta.

Yritykset voivat vaikuttaa asiakkuuksien säilymiseen kehittämällä asiakaspalveluaan ja ammattilaisiaan, sillä 59 prosenttia suomalaisista kertoo, että parempi asiakaspalvelu olisi vaikuttanut heidän päätökseensä vaihtaa palveluntarjoajaa. Haastavien palvelu- ja reklamaatiotilanteiden hyvällä hallinnalla onkin merkittävä vaikutus asiakkuuksien säilyttämisessä - haastavien tilanteiden ammattimaisella hallinnalla pystytään säilyttämään asiakkuudet jotka muuten voitaisiin menettää.


Koulutuksiemme aiheet käsittelevät niin organisaation asiakasrajapinnassa tapahtuvia tilanteita, kuin myös organisaation sisäisiä vuorovaikutustilanteita tai työpaikkakiusaamista.

Koulutustarjontaamme


Pääset tutustumaan koulutusten tarkempiin kuvauksiin linkkejä klikkaamalla.


Puhe-judo 1-5


Reklamaatiot ja haasteelliset palvelutilanteet


Organisaation sisäiset haastavat tilanteet ja häirinnän ennaltaehkäisy


Oppilaitoksille suunnatut koulutukset


Matkustamisen turvallisuus ja riskienhallinta


Turvallisuuskoulutukset


Kriisijohtaminen ja sen kehittäminen


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy on alallaan suurin, yksinomaan haastavien tilanteiden hallintaan keskittynyt koulutus- ja asiantuntijayritys. Toimimme aktiivisesti Suomessa ja teemme yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind Ltd:n kanssa. Lisää ulkomaan toiminnoista ja palveluista TÄÄLLÄ.

Olemme keränneet sähköiset ennakko- ja palautekyselyt kaikista koulutuksistamme. Ennakkokyselyn avulla pystymme kohdentamaan koulutuksen kohderyhmälle soveltuvaksi ja palautekyselyn avulla mittaamme sekä osoitamme koulutuksen vaikutukset.

Kattavan kyselytoiminnan johdosta meille on kehittynyt 14 vuoden aikana hyvä käsitys toimialakohtaisista haasteista ja tilanteista, sekä asiakkaidemme toiveista ja tarpeista.


"Parhain mainoksemme on tyytyväiset asiakkaat joista todisteena tuhannet tyytyväiset palautteet"

Tutkittua vaikutusta jaksamiseen sekä stressinhallintaan


Tutkimus, jossa ryhmä Matkahuollon työntekijöitä osallistui Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun TTL:n ja Mielenrauha Oy:n järjestämään Puhe-Judo-koulutukseen, jossa ryhmä haastateltiin kattavasti ja heidän stressihormonien määrä sekä unenlaatu mitattiin ennen ja jälkeen koulutuksen voitiin todeta:

"Tässä pienessä ryhmässä stressin määrä oli koulutuksen jälkeen merkitsevästi alempi"


Harri Lindholm, erikoislääkäri, Työterveyslaitos
Uusia koulutuksiamme


Vastuuton työkäyttäytyminen - koulutus.


Vastuuton työkäyttäytyminen tarkoittaa sellaista käyttäytymistä työyhteisössä, joka häiritsee ja vaikeuttaa työyhteisön toimintaa ja aiheuttaa mielipahaa, ärtymystä ja työmotivaation laskua muissa työyhteisön jäsenissä, mutta ei ole varsinaisesti kiusaamista. (TTL)

Koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä käytösesimerkkejä, pohdimme syitä käytöksen esiintymiseen ja keinoja puuttua havaittuihin ongelmatilanteisiin työtoverin tai esimiehen roolissa.

- Miten vastuuton työkäyttäytyminen ilmenee?
- Vastuuton työkäyttäytyminen vs. kiusaaminen?
- Epäasillisen käytöksen mahdolliset seuraukset, silloin kun ongelmiin ei puututa ajoissa?
- Puheeksiottamisen vaikeus
- Epäasiallisen käytöksen selvittämisen periaatteet
- Muutama sana ennaltaehkäisystä
- Henkilökohtainen resilienssi muutosten aikanaOnline-asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet


Asiakaspalvelu ja asiakkaiden kohtaaminen siirtyy nyt ja tulevaisuudessa yhä vahvemmin verkkoon ja sähköisiin viestintävälineisiin joka luo sekä uusia haasteita että mahdollisuuksia organisaatioille. Haastavat vuorovaikutus- ja palvelutilanteet seuraavat ihmisten mukana vaikka viestintäväline ja muoto vaihtuisikin. Tunnepitoinen viestintä on usein voimakkaampaa mitä kasvottomampaan viestintään siirrytään - epäasiallisen, karkean, töykeän tai jopa häritsevän viestin kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin näiden sanominen ääneen.


Mielenrauhalla on tarjota toimintamalleja sekä parantaa online- ja sähköisen asiakaspalvelun laatua, sekä ammattilaisten jaksamista asiakaspalvelun uusissa haasteissa. Koulutuksissa voidaan ottaa käsittelyyn mm. seuraavia teemoja:


- Miksi ihminen häiriköi? Johdatus häirinnän motiiveihin
- Seksuaaliset häiriöt tai häirintä
- Eroaako Chat-häirintä ns. perinteisestä häirinnästä ja vainoamisesta
    > Asiakaspalvelijan vaihtaminen toiseen sukupuoleen
- Miten kasvottomuus tai alias-nimet vaikuttavat viestintään?
- Miten uhkauksia voidaan analysoida ja miten niiden vaarallisuutta voidaan arvioida?
- Miten reagoida asiattomaan käytökseen ammattilaisena / yrityksenä?
- Mitä asioita tulisi välttää vastauksissa?
- Ovatko online-häiriköt tai uhkailijat vaarallisia?
- Mitä tarkoittaa ja miten toteutetaan assertiivinen viestintä?


12345678