Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Tässä uutiskirjeessä

 • 4.12. Totti Karpelan luentotilaisuus: Kohdennettu väkivalta ja terrorismi

 • 21.12. Puhe-judo kurssi 150 € + alv / paikkoja vielä vapaana

 • Kohdennetun väkivallan torjuntaa käsittelevä luento Kiinan Dalianissa sai yli 300 henkilön yleisön

 • Totti Karpela luennoi Macaossa aiheesta: Behavioural Assessment and Threat Management for Prominent Buildings and Events

 • Mielenrauha Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yhdysvaltalaisen Merrickin kanssa - Tarjoamme asiakkaillemme ensimmäisen yhteisseminaarin laboratorioiden turvallisuuden tiimoilta keväällä 2018

 • AETAP 2018 seminaari järjestetään Helsingissä - suunnitelmallisen väkivallan torjunta ja ennaltaehkäisy

 • Haasteelliset palvelutilanteet verkkokurssin maksuton demo

 • Kohtuuttomat valittajat koulutus 6.11. ja 12.12.

 • Sähköisen asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet 19.12.4.12. luentotilaisuudessa uutta sisältöä


Mielenrauha järjestää 4.12. maksuttoman luentotilaisuuden jonka 60 paikkaa täyttyivät ennätysvauhdissa. Luentotilaisuuden aiheisiin otettiin ensimmäistä kertaa mukaan kohdennetun väkivallan sekä terrorismin ennaltaehkäisyyn liittyvä osuus. Osuudella sivutaan myös tulevan ansainvälisen AETAP Association of European Threat Assessment Professionals uhka-analyysiseminaarin aiheita sekä teemoja. Seminaariin tulee alansa huippu puhujat niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikasta sekä osallistujia ympäri maailmaa. Lisätietoja

http://www.aetap.eu/next-conference.html

4.12. Totti Karpelan luentotilaisuuden aihe-alueet


1. Terrorismi ja kohdennettu väkivaltariski kotimaassa - kotimaan turvallisuustilanne on muuttunut viime vuosien aikana. Ulkomailla nähdyt väkivallanteot ovat valitettavasti jo arkea suomessakin. Asiantuntijaluento kohdennetun väkivaltariskin ennaltaehkäisystä valistuksen ja maltillisten toimintamallien kautta. Kaikissa iskuissa ole aseena suoranainen väkivalta, vaan välineenä voidaan myös käyttää ns. cyber-hyökkäystä. Luennolla käsitellään tuoreimpien tutkimusten valossa niitä osatekijöitä, jotka ovat yleensä läsnä vaaranmerkkeinä sekä tarkastelemme mahdollisia keinoja

2. Vastuuttomasta työkäyttäytymisestä työpaikkakiusaamiseen luennon aikana käydään läpi mitä kiusaaminen on ja mitä se puolestaan ei ole. Miten erilaisten tapausten tullessa ilmi tulisi toimia tilanteiden hallitsemiseksi. Tiettyyn rajaan asti ajoittaista huonoa käytöstä tulee sietää - esimerkiksi sitä, että joku ei jonain aamuna tervehdi tai sitä, että joku pari kertaa vuodessa nakkelee niskojaan kahvihuoneessa. Vastuuton työkäyttäytyminen tarkoittaa sellaista käyttäytymistä työyhteisössä, joka häiritsee ja vaikeuttaa työyhteisön toimintaa ja aiheuttaa mielipahaa, ärtymystä ja työmotivaation laskua muissa työyhteisön jäsenissä sekä vaikuttaa olennaisesti myös tehokkuuteen.

3. Liikematkustamisen riskit hallintaan - koulutus kokonaisuus jossa käsitellään sekä organisaation, että yksittäisen liikematkustajan kannalta oleellisempia riskejä sekä niiden hallitsemista ennakoivasti. Mielenrauha Oy kouluttaa globaalisti useiden Suomalaisten yhtiöiden matkustavaa henkilökuntaa ja osio nojaa vahvasti vuosien saatossa havaittuihin tärkeimpiin seikkoihin ammattimaisen liikematkustamisen saralla.Totti Karpelan 21.12. Puhe-judo kurssilla vielä tilaa


21.12. Puhe-judo 1: Peruskurssi, klo 09-16, Totti Karpela


Koulutuksen hinta: 150 € + alv


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Hinta sisältää:

 • Koulutusmateriaalin
 • Todistuksen
 • Lounaan sekä muut ruokatarjoilutKohdennetun väkivallan luento Kiinan Dalianissa sai yli 300 henkilön yleisön

DSC 2098

Totti Karpela luennoi kohdennetun väkivallan torjunnasta yli 300 Kiinalaiselle poliisille ja poliisikoulujen opettajille Dalianissa. Kohdennettu väkivalta ja sen torjunta on aiheena vielä suhteellisen tuntematon Kiinassa ja siksi tilaisuus olikin äärimmäisen mielenkiintoinen ja luento otettiin vastaan suurella mielenkiinnolla. Yleisön lisäksi tilaisuudessa oli 68 muuta kansainvälistä puhujaa ja asiantuntijaa eri puolilta maailmaa.


http://www.bitcongress.com/wcf2017/
Totti Karpela puhujaksi Macaon Public Venues & Events Security, Surveillance & Safety seminaariin 28.11.2017


Totti Karpela luennoi 28.11. Macaossa aiheesta: Behavioural Assessment and Threat Management for Prominent Buildings and Events. Alla tiivistelmä luennosta sekä seminaarin ohjelma.

Expert Coaching Session:

This coaching session on cognitive identification helps security and surveillance professionals to perform swift crowd analysis and identification of emergent threats or vulnerabilities. Learn when to act upon and escalate behavioural patterns. In addition, delegates will be able to better identify potential risk factors for their event or venue based on the decision making processes that contribute to targeted violence.


http://publicvenueseventssafetysecuritylse.marcusevans.com/
Mielenrauha Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yhdysvaltalaisen Merrickin kanssa

MerrickMR


Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Merrickin kanssa alkukesästä ja ensi keväänä tarjoamme asiakkaillemme pohjoismaalaisesti ainutlaatuisen yhteisseminaarin laboratorioiden turvallisuuden tiimoilta. Tilaisuus on Suomen oloissa hyvin poikkeuksellinen ja siellä käsitellään laboratorioiden turvallisuutta hyvin laaja-alaisesti. Paikalle saapuu Yhdysvalloista kaksi Merrickin asiantuntijaa sekä Mielenrauhan pääkouluttaja Totti Karpela. Yhteistyön taustalla Merrickin kanssa on viime keväinen mittava turvallisuuden kehittämisprojekti Hong Kong Science and Technology Parkin osalta. 


Merrick is an employee-owned $125 million engineering, architecture,
design-build, surveying, planning, and geospatial solutions firm.

Number of Employees 550
 
Year Founded 1955


Tutustu Merrick & Companyn verkkosivuihinAETAP 2018 seminaari järjestetään Helsingissä - kohdennetun väkivallan torjunta


Mielenrauha Oy sponsoroi ja on yksi pääjärjestäjistä huhtikuun AETAP konferenssissa. Kyseessä on Suomen oloissa harvinainen tapahtuma. Paikalle saapuu 100+ asiantuntijaa eri puolilta maailmaa viikoksi keskustelemaan kohdennetun väkivallan (vainoaminen, työpaikkakiusaaminen, seksuaalinen häirintä, cyber-ahdistelu, kouluampumiset ja terrorismi) torjunnasta.


Mielenrauha on ollut mukana 11-vuotta sponsoroimassa ja järjestämässä tapahtumaa ja nyt tilaisuus järjestetään ensimmäisen kerran kotimaassa. AETAP seminaarin pääpuhuja 23.4. on prof. Paul Gill, joka puhuu radikalisoitumisesta. 24.-26.4.2018 on pääseminaari, jossa 22 alan huippuasiantuntijaa luennoimassa.


Olettehan yhteydessä mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan seminaariin tai haluatte lisätietoa.


LISÄTIETOJASYKSYN AVOINTA KOULUTUSTARJONTAA


12.12. Kohtuuttomat valittajat, Totti Karpela - HELSINKI


ISÄNNÖITSIJÄLIITON KOULUTUS 12.12.2017 klo 13-16

On olemassa viittä valittajatyyppiä: normaalit valittajat, pyyteettömät uudistajat, vaikeat valittajat, kverulantit valittajat sekä epärehelliset valittajat. Organisaation on hyvä oppia erottamaan, mistä tyypistä kulloinkin on kyse sekä miten näiden kanssa kannattaa toimia mahdollisimman tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on "ammattivalittaja" ja valittamiselle ei näy loppua?


19.12. Sähköisen asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet, Totti Karpela - HELSINKI


Asiakaspalvelu ja asiakkaiden kohtaaminen siirtyvät nyt ja tulevaisuudessa yhä vahvemmin verkkoon ja sähköisiin viestintävälineisiin, joka luo sekä uusia haasteita että mahdollisuuksia organisaatioille. Haastavat vuorovaikutus- ja palvelutilanteet seuraavat ihmisten mukana, vaikka viestintäväline ja muoto vaihtuisikin. Tunnepitoinen viestintä on usein sitä voimakkaampaa, mitä kasvottomampaan viestintään siirrytään - epäasiallisen, karkean, töykeän tai jopa häritsevän viestin kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin näiden sanominen ääneen.

Tässä koulutuksessa saat keinoja hoitaa haastavat palvelutilanteet tyylillä myös sähköisissä kanavissa kuten chatissa, somessa tai sähköpostissa. Selkeät toimintamallit haastavien tilanteiden varalle auttavat myös parantamaan online- ja sähköisen asiakaspalvelun laatua sekä jaksamista asiakaspalvelun uusissa haasteissa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Haasteelliset palvelutilanteet verkkokurssin maksuton demo


Verkkokurssi haasteelliset


Tarjoamme kaikille halukkaille organisaatioille mahdollisuuden kokeilla interaktiivista 25 minuutin haasteelliset palvelutilanteet verkkokurssia. Verkkokurssin avulla saadaan kustannustehokkaasti ja kohtuullisella ajankäytöllä haastavien palvelutilanteiden hallinta tietylle perustasolle.

Verkkokurssin on hankkinut vuoden 2017 aikana moni merkittävä suomalainen organisaatio. Ensimmäiset laajemmat asiakaspalautteet ovat olleet erittäin hyviä ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu aloitti projektin sekä konseptin kehittämiseksi jonka tuloksista julkaistaan ammattijulkaisu Haaga-Helian Markkinoinnin yliopettaja Marko Mäen sekä koulun johtajan Teemu Kokon toimesta.

Yksi linkki / per organisaatio - pyydä kokeilu yhteydenottolomakkeen kautta tai heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com

Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.