Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner19.4.2018 Erinomaiset kansainväliset workshopIT

 • Fear and loading: Assessing and managing online harmful behaviours

 • Bad, Sad, or Mad: Working with hard-to-like clients

Huhtikuussa 2018 Mielenrauha Oy toimii isäntänä Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävälle kansainväliselle AETAP seminaarille. Seminaarin kunniaksi saamme kotimaahan maailman parhaimpia asiantuntijoita ja luennoitsijoita haastavan tai poikkeavan käytöksen hallintaan sekä ennaltaehkäisyyn liittyen.

Mielenrauha Oy / Peace Of Mind Ltd järjestää yhdessä Right In The Head | Threat Management & Psychological Services kanssa 4 tunnin koulutuskokonaisuuden joka muodostuu kahdesta erillisestä workshopista. Kahden eri aihekokonaisuuden osalta pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme sekä kotimaisille organisaatioille erinomaisen mahdollisuuden päästä kuuntelemaan maailman huippu asiantuntijoita ajankohtaisista aiheista.

Dr. Annabel Chan on kriminaalipsykologian tohtori ja Mr. Luke Bartlett on psykiatrinen sairaanhoitaja. Molemmilla on mittava kokemus haastavien ja uhkaavien ihmisten parissa työskentelystä. Mielenrauhan henkilökunta ja pääkouluttaja Totti Karpela ovat osallistuneet Annabelin ja Luken koulutuksiin aiemmin ja voimme aiempien kokemusten perusteella vahvasti suosittella koulutuksia.


Kenelle erityisesti:

Sosiaalisen median ja sähköisen asiakaspalvelun parissa työskentelevät asiantuntijat, laatujohtajat, HR-asiantuntijat, turvallisuusalan asiantuntijat, turvallisuuspäälliköt kohderyhmänä.

Tarjoamme nyt paikkoja seminaariin oheisin hinnoin niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.

Luentokieli: Englanti

TARJOUSHINTA  150 € + alv

Normaalihinta     390 € + alv


Ilmoittautumiset heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Kysy myös ryhmätarjousta ja lisätiedot aiheista info(at)mielenrauha.com tai yhteydenottolomakkeellaFearAndLoadingStalking, threats, bullying and intimidation are familiar behaviours that can take new forms online. This session examines risk identification, complexities of assessment, approaches to management, and explores remaining areas of uncertainty.

KEY TOPICS

Identifying online problem behaviour

 • Forms of online behaviour where risk may be present
 • Recognising problem behaviour and "trolling"
 • Who, where, and why of online problem behaviour


Assessing online problem behaviour

 • Challenges of measuring risk and harm online
 • Strengths and weaknesses of current risk assessment tools for online harm
 • Policy and protocol for providing consistent responses


Management and teamwork

 • Common limitations of responses to online harm
 • Recommendations for interventions that minimise harm and maximise recovery
 • Organisational responses to persistent online harm


KEY OUTCOMES

 • Improved staff capacity to recognise online problem behaviour
 • Improved staff capacity to manage, resolve, or appropriately escalate incidents of online problem behaviour
 • Enhanced organisational and management capacity to handle online problem behavioursBadSadOrMadCustomers and clients are sometimes rude, aggressive or frightening. This seminar looks at poor client behaviour and where it may come from, and how we can handle it proactively for the benefit of staff and clients.

KEY TOPICS


Dealing with strange and discomforting clients

 • Differences between unusual behaviour and harmful behaviours
 • Basic signs of mental illness
 • Managing and maintaining boundaries with unusual clients to reduce risk

   
When difficult clients turn harmful

 • Understanding aggression, persistence, and intrusion
 • Measuring "gut feeling" for dangerous behaviours
 • Where to draw the line between support and safety needs


Teamwork and management

 • Team responses to unacceptable client behaviour
 • Duty of care and support for staff and peers
 • Creating psychologically safe workplaces


KEY OUTCOMES

 • Improved staff confidence in handling difficult clients
 • Reduced staff anxiety related to stressful client interactions
 • Improved line management engagement in handling difficult clients
 • Increased skills in meeting professional responsibilities and duty of care while holding clients accountable for problematic behaviours
 • Acquisition of skills in early intervention, containment, and de-escalation of problem behaviour
 • Capacity to recognise needs of targets and identify supports that encourage recovery22.4. Puhe-judo 3: Organisaation sisäiset haastavat vuorovaikutustilanteet, Tero Ålander


Kaikissa vuorovaikutustilanteissa voi syntyä joskus häiriöitä, väärinymmärryksiä sekä kitkaa. Organisaation sisäiset vuorovaikutus- ja viestintätilanteet eivät tee tässä poikkeusta, vaan voivat olla pitkään jatkuessaan jopa haasteellisempia ratkottavia kuin asiakkaiden kanssa syntyvät näkemyserot. 

"Meitä on moneen junaan" - kuuluu vanha sanonta ja Puhe-judo 3 -koulutuksen aikana pyritäänkin ymmärtämään paremmin, miksi viestintä on joskus haasteellista joidenkin ihmisten kanssa. Ammattilaisten tavoissa viestiä ja ottaa palautetta vastaan on isojakin eroja ja pieleen menneet viestintätilanteet voivat aiheuttaa ajan kuluessa isojakin solmuja organisaation sisälle. Työilmapiiriä voidaan parantaa ja viestinnän onnistumista tehostaa, kun ymmärrämme paremmin millaisia erilaisia viestijöitä meitä on, mitä häiriöitä viestinnässä voi ilmetä ja miten asiat tulisi viestiä erilaisille persoonille.


ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT27.4. Loistava koulutus oppilaitoksien ammattilaisille: Lessons Learned from Mass Casualty Incident at Virginia Tech: Threat assessment & Management on campuses, Sigma Threat Managament Associates


Joukkosurma Virginia Techissä ja State Universityssä vuonna 2007 oli käännekohta korkeakoulujen käyttäytymiseen perustuvassa uhka-analysoinnissa sekä uhan hallinta ohjelmissa. Siitä lähtien Yhdysvalloissa on panostettu merkittävästi korkeakoulujen henkilöstön sitouttamiseeen uhan-hallintaan ja ennaltaehkäisyyn liittyen heidän kohdatessa epävakaita tai uhkaavasti käyttäytyviä henkilöitä. Näihin voi lukeutua nykyiset ja entiset oppilaat, opettajat, henkilökunta ja myös ulkopuoliset henkilöt jotka eivät kuulu oppilaitoksen sidosryhmiin. Käytös voi olla kaikkea kiusaamisesta uhkailuun, vainoamista ja häirintää sekä muita väkivaltaan sidonnaisia toimia tai tekoja. Näillä on usein merkittävä vaikutus ihmisiin ja ammattilaisiin sekä heidän läheisiin ja nämä voivat aiheuttaa huolta ja pelkoa oppilaitoksissa sekä oppilaitoksien sidosryhmissä.

Useat viimeaikaiset tapahtumat oppilaitoksissa ympäri maailman ovat vain korostaneet tarvetta käytännönläheisille ja selkeille toimintamalleille sekä moniammatilliselle yhteistyölle. Koulutus antaa konkreettisia ohjeita miten tällaisia tilanteita ennaltaehkäistään ja hallitaan, sekä millä tavoin yhteistyön tulisi toimia eri ammattilaisten välillä.


PÄIVÄN PÄÄKOULUTTAJA

Tämän koulutuspäivän asiantuntijana toimii entinen Virginia Techin Threat Management ohjelman johtaja tohtori Gene Deisinger. Hänen johdollaan osallistujat saavat paremman ymmärryksen ja osaamisen miten Virginia Techin kaltaisia onnettomuuksia voidaan ehkäistä sekä mitä tapahtuneesta on opittu. Koulutuksen aikana opitaan miten laaditaan tehokkaat toimintamallit sekä strategiat huolestuttavien, häiritsevien tai uhkaavien tilanteiden aikaiseen tunnistamiseen sekä puuttumiseen.


27.4. koulutuksen ohjelma: pdf 27.4. Lessons learned from Virginia Tech (1.52 MB)

Koulutuksen hinta 150 € + alv / henkilö


Ilmoittautumiset heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com7.6.2018 Sähköisen asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet, Totti Karpela


Asiakaspalvelu ja asiakkaiden kohtaaminen siirtyvät yhä vahvemmin myös verkkoon ja sähköisiin viestintävälineisiin, jotka luovat sekä uusia haasteita että mahdollisuuksia organisaatioille. Haastavat vuorovaikutus- ja palvelutilanteet seuraavat ihmisten mukana, vaikka viestintäväline ja -muoto vaihtuisikin.

Tunnepitoinen viestintä on usein sitä voimakkaampaa, mitä kasvottomampaan viestintään siirrytään - epäasiallisen, karkean, töykeän tai jopa häiritsevän viestin kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin näiden sanominen ääneen.

Tässä koulutuksessa saat

 • keinoja hoitaa haastavat palvelutilanteet tyylillä sähköisissä kanavissa, kuten sähköpostissa, chatissa tai somessa
 • selkeät toiminta- ja vastausmallit haastavien tilanteiden varalle
 • vinkkejä parantaa online- ja sähköisen asiakaspalvelun laatua sekä jaksamista asiakaspalvelun uusissa haasteissa.

Koulutuksen hintaan sisältyy myös Paremmin sanottu kuin tehty -kirja.

Tervetuloa!


LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET15.6.2018 Puhe-judo 1: Peruskurssi, klo 09-16, Totti Karpela


Koulutuspaikka: Helsingissä, tarkentuu lähempänä


Koulutuksen hinta:   150 € + alv


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.


Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Hinta sisältää:

 • Koulutusmateriaalin
 • Todistuksen
 • Lounaan sekä muut ruokatarjoilut

Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.


Peruutusehdot:


30 pv ennen kurssia veloituksetta. Tämän jälkeen 100 % korvaus. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.
11.10.2018 Kohtuuttomat valittajat Koulutus, Totti Karpela, kauppakamarilla


Miten toimia, kun asiakkaiden valitus ylittää kohtuuden rajat?


Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on "ammattivalittaja" ja valittamiselle ei näy loppua?


Tämän koulutuksen jälkeen hoidat hankalatkin tapaukset tyylillä!


Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa erityyppisten valittajien käyttäytymismallit ja tiedät, miten valitusten käsittely hoidetaan kunnialla loppuun eri osapuolia tyydyttävällä tavalla. Totti Karpela tarjoaa selkeitä ja helposti noudatettavia toimintamalleja kohtuuttomien valitusten ja sitkeiden valittajien kanssa toimimiseen.


Lue aiheeseen liittyvä ajankohtainen  artikkeli Kauppalehden sivuilta!


ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT12345678