Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMatkustusturvallisuuden kehittäminen


Mikäli organisaationne henkilöstö matkustaa paljon ja myös haastaviin kohteisiin, sekä henkilöstönne hyvinvointi on teille tärkeää - olisi syytä pysähtyä miettimään, onko yrityksessänne matkustuksen riskienhallintaan liittyvät asiat kunnossa?


AamuShanghai10-01

Matkaturvallisuuteen liittyvät asiat ja toimet joiden tulisi olla hyvin mietittyinä:

- henkilöstön kouluttaminen tyypillisimpien riskien osalta
- matkustusturvallisuusohjeistukset henkilöstölle
- käytännöt ja askelkuviot poikkeustilanteiden varalle
- päivystykset hätätilanteiden varalta
- henkilöstön toimintamallit poikkeustilanteiden osalta
- matkan aikana tapahtuvien sairastumisien ennaltaehkäisy
- tapaturmien ja onnettomukksien  ennakointi


Mielenrauha koulutuspalvelut voi auttaa organisaatioita hallitsemaan ja kehittämään liikematkustamisen henkilöturvallisuutta sekä ulkomaan toimintojen riskienhallintaa seuraavilla palveluilla:

  • Henkilöstön Matkustusturvallisuus koulutukset
  • Käytännönläheisen verkkokurssin tarjoaminen henkilöstölle
  • Ohjeistusten, tarkistus, päivitys tai laadinta

Matkustusturvallisuus Koulutuksemme


Liikematkan turvakurssi


Paljon matkustaville ammattilaisille tiivis kokonaisuus kokonaisvaltaisesta riskien hallinnasta ulkomailla business-ympäristössä. Turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, muutama sana vakuutuksista ja ulkoministeriön palveluista, ammatikseen matkustavan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen ja paljon muuta.


Riskialueiden turvallisuuskurssi


Koulutus niille, jotka työnsä puolesta matkustavat korkean riskin alueilla. Riskit voivat muodostua poikkeuksellisista luonnonoloista, poliittisesta epävakaudesta tai korostuneista rikosriskeistä (terrorismi tai kidnappausuhka). Koulutukseen on mahdollista saada sotatoimi- ja kriisialueilla työskennelleitä lääkäreitä, sotilaita, pelastushenkilöstöä ja toimittajia luennoimaan.Expatriaattien turvakurssi


Ulkomaille muuttavan ammattilaisen ja hänen perheensä perehdytys uuden kulttuurin turvallisuushaasteisiin. Asuinalueen, kodin ja koulun turvallisuusriskit. Henkilökohtainen ja perheen turvallisuus, turvavinkit, arkisiin kriiseihin varautuminen, uhrikäyttäytyminen sekä tyypillisen väkivalta- tai omaisuusrikollisen profiili ovat mm. aiheita joita kurssilla käsitellään. Koulutus tarjoaa paljon ajateltavaa, mutta mieleenpainuvassa ja hauskassa muodossa. Mukana myös iso joukko ulkosuomalaisten niksejä ja kokemuksia aiheen tiimoilta.
 


Matkustusturvallisuuden verkkokurssi


Liikematkustukseen keskittyvän kurssin avulla henkilöstön tiedot ja taidot on helppo päivittää ajan tasalle kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kurssi on laadittu työnsä puolesta matkustaville ammattilaisille. Materiaalissa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi tärkeimmät henkilöturvallisuusasiat ulkomailla matkustettaessa. Kurssilla käsitellään videoiden sekä tehtävien kautta mm. turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, mitä vakuutuksista pitäisi huomioida, ulkoministeriön palvelut, liikematkustajan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen sekä paljon muuta.
Matkustusohjeistukset


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy on tehnyt mittavan määrän matkaturvallisuusohjeistuksia tai niiden tarkastuksia - sekä tehtyjen ohjeistuksien jalkautuksia organisaation matkustavalle henkilöstölle. Merkittävimmät kansainväliset asiakasreferenssimme myös matkustusturvallisuuden osalta löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluatte tarkistaa oman organisaationnne liikematkustamisen turvallisuuden tason onnistuu se alla olevalla perusohjeistuksen rungolla. Nämä asiat organisaatiolla tulisi olla mietittynä sekä hyvin koulutettuna matkustavan henkilökunnan osalta - ja mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa autamme mielellämme laatimaan selkeät ohjeistukset sekä kouluttamaan henkilökunta matkustamaan turvallisesti!


12345678