Logo


Puh: 09 727 99 370


info@mielenrauha.comOta yhteyttä

Pyydä tarjous

Liity jakelulistalle

Liity jakelulistalle syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla näkyvään kenttään.

Sähköpostiosoite

matkustusturvallisuuspalvelut


Mikäli organisaationne henkilöstö matkustaa paljon ja myös haastaviin kohteisiin, sekä henkilöstönne hyvinvointi on teille tärkeää - olisi syytä pysähtyä miettimään, onko yrityksessänne matkustuksen riskienhallintaan liittyvät asiat kunnossa. Näitä ovat mm: matkustusturvallisuusohjeistukset, käytännöt poikkeustilanteiden varalle, päivystykset hätätilanteiden varalta, evakuointiohjeistukset ja toimintamallit, matkan aikana tapahtuvien sairastumisien ennaltaehkäisy jne.

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy on tehnyt mittavan määrän matkaturvallisuusohjeistuksia tai niiden tarkastuksia - sekä tehtyjen ohjeistuksien jalkautuksia organisaation matkustavalle henkilöstölle. Merkittävimmät kansainväliset asiakasreferenssimme myös matkustusturvallisuuden osalta löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluatte pohtia näitä asioita työpaikan sisäisesti ja viedä asiaa eteenpäin omassa organisaatiossa, niin tämän linkin takaa löytyy lista asioista jotka riskienhallinnallisesti olisi hyvä olla mietittynä ja ohjeistettuna, jos henkilökunta matkustaa paljon. Nämä ovat ABC-tason portaat jotka yrityksessä tulisi olla kunnossa mikäli henkilöstön hyvinvointi, jaksaminen ja sitouttaminen ovat korkealla yrityksen omissa arvoissa.Ohjeistuksien tarkastus ja päivitys


Ohjeiden laadinta


Koulutukset1 2 3 4 5 6 7


Tag not found.