Puh: 09 727 99 370


info@mielenrauha.com


Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Liity jakelulistalle

Liity jakelulistalle syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla näkyvään kenttään.

Sähköpostiosoite

matkustusturvallisuuspalvelut


Mikäli organisaationne henkilöstö matkustaa paljon ja myös haastaviin kohteisiin, sekä henkilöstönne hyvinvointi on teille tärkeää - olisi syytä pysähtyä miettimään, onko yrityksessänne matkustuksen riskienhallintaan liittyvät asiat kunnossa. Näitä ovat mm: matkustusturvallisuusohjeistukset, käytännöt poikkeustilanteiden varalle, päivystykset hätätilanteiden varalta, evakuointiohjeistukset ja toimintamallit, matkan aikana tapahtuvien sairastumisien ennaltaehkäisy jne.

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy on tehnyt mittavan määrän matkaturvallisuusohjeistuksia tai niiden tarkastuksia - sekä tehtyjen ohjeistuksien jalkautuksia organisaation matkustavalle henkilöstölle. Merkittävimmät kansainväliset asiakasreferenssimme myös matkustusturvallisuuden osalta löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluatte pohtia näitä asioita työpaikan sisäisesti ja viedä asiaa eteenpäin omassa organisaatiossa, niin tämän linkin takaa löytyy lista asioista jotka riskienhallinnallisesti olisi hyvä olla mietittynä ja ohjeistettuna, jos henkilökunta matkustaa paljon. Nämä ovat ABC-tason portaat jotka yrityksessä tulisi olla kunnossa mikäli henkilöstön hyvinvointi, jaksaminen ja sitouttaminen ovat korkealla yrityksen omissa arvoissa.Ohjeistuksien tarkastus ja päivitys


Ohjeiden laadinta


Koulutukset
Liikematkustajan matkustusturvallisuuden verkkokurssi valmistunut!

Matkaturva

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy ja ByIT Consulting ovat kehittäneet helppokäyttöisen verkkokurssin tukemaan liikematkustamisen turvallisuutta. Verkkokoulutusmateriaalin ensimmäiseen osaan on koottu kaikki olennainen perustieto onnistuneen ja turvallisen ulkomaanmatkan varmistamisesta. Jatkossa koulutuskokonaisuutta täydennetään eri osa-alueiden ja maantieteellisten alueiden syventävillä osilla.

Liikematkustukseen keskittyvän kurssin avulla henkilöstön tiedot ja taidot on helppo päivittää ajan tasalle kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kurssi on laadittu työnsä puolesta matkustaville ammattilaisille. Materiaalissa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi tärkeimmät henkilöturvallisuusasiat ulkomailla matkustettaessa. Kurssilla käsitellään videoiden sekä tehtävien kautta mm. turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, mitä vakuutuksista pitäisi huomioida, ulkoministeriön palvelut, liikematkustajan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen sekä paljon muuta.


Kurssi koostuu useista videoista ja niihin liittyvistä tehtävistä.

Kurssin aihealueet:

1 - Ennen matkaa
2 - Mitä mukaan?
3 - Matkalle
4 - Kohdemaassa
5 - Matkustajan terveys       
                                                                                                              
 
Kurssin opiskelua varten tarvitaan vain nettiyhteys ja selain. Opiskelu onnistuu myös erilaisilla mobiililaitteilla.

Kurssi on opiskeltavissa TÄÄLLÄ Tarvittaessa järjestelmästä voidaan tulostaa kunkin opiskelijan opiskelusuoritukset. Se myös muistuttaa kurssilaista automaattisesti hyvissä ajoin ennen kuin opiskelun takarajat ovat umpeutumassa.

Kurssin videot voidaan myös asentaa yrityksen omaan intranet-ratkaisuun.


Mikäli haluat tietää lisää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Heikki.Neuvonen(at)Mielenrauha.com
Timo.Lahtinen(at)turvallisuus.comLATAA ESITE TÄSTÄ: pdf Matkustuturvallisuuden verkkokurssi (2.69 MB)

1 2 3 4 5 6 7 8