Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com


MR Suomen vahvimmat peruslogo sähköoinen

AjankohtaistaTilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner


Yhteistyökumppanit


HAAGA HELIA suomiHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Mielenrauha Oy:n ja Haaga-helia ammattikorkeakoulun yhteistyö alkoi vuonna 2008 Viking Linen koulutusten yhteydessä tehdyn projektin parissa jossa ensimmäisen kerran tutkittiin Puhe-judo koulutuksen vaikutusta koulutettaviin sekä heidän asiakaspalvelu asenteisiin. Tämän jälkeen yhteistyö on ollut tiivistä ja keväällä 2012 Haaga-Helialta valmistuu laajempi tutkimus Puhe-judon vaikutuksista asiakaspalvelijoiden stressinhallintaan, joka tehtiin yhdessä Matkahuollon ja TTL:n kanssa. Tulevaisuudessa on tarkoitus tehdä yhteistyötä niin yhteiskoulutusten merkeissä, kuin jatkotutkimusten osalta.

Haaga-Helian sivuille

Temi logo med


Temi Group Ltd.


Temi Group Ltd. tarjoaa turvallisuusriskien hallintaan liittyviä konsultointipalveluja. Palvelujemme perustana ovat turvallisuuteen liittyvät standardit ja niiden soveltaminen asiakkaan toimintaan. Konsultointipalveluihimme liittyy myös turvallisuusriskien arvioinnit, kansainväliset taustatutkimukset. Temi Groupilla on toimintaa joka mantereella. Pääkonttorimme sijaitsee Gibraltarilla. Suomessa toiminta toteutuu Oy Temigroup Nordic Ab:n kautta.

www.temigroup.eu
AETAP%20-logo-roundw Association of European Threat Assessment Professionals - AETAP

AETAP is an international non-profit organization committed to the promotion of research on threat assessment and management, the implementation of tools and structures in relation to the topic, teaching and training professionals in threat assessment and management. Threat assessment and management in AETAP is directed towards prevention of targeted violence and interpersonal violence.

www.aetap.eu

China Operations SupportChina Operations Support
 
China Operations Support on Kiinaan viennin asiantuntija, joka vie suomalaiset yritykset kasvaville markkinoille nopeimmin ja riskit halliten. Vientitoiminnan suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta vastaa Kiinassa vakituisesti toimiva kokenut suomalainen tiimi. Kiinaan vientiä aloittavia yrityksiä China Operations Support avustaa tekemällä markkinatutkimuksia ja liiketoimintasuunnitelmia sekä perustamalla yrityksiä Hongkongiin ja Kiinaan. Kiinassa jo toimiville yrityksille on tarjolla mm. erilaisten operatiivisten- ja tukitoimintojen ulkoistamista sekä myynninedistämistä.
 
http://chinaops.fi/
Image001RLC International Management

RLC International Management provides research, learning and consulting services on Cross-Cultural Management, International Business and International Strategy.

Riku Laanti founded the company in 2002. He has extensive experience and has developed international networks in both business and academia.

RLC International Management has provided consulting services to multinational companies in their internationalisation processes in various industries, such as chemicals, education and research, energy and environment, entertainment and media, food, ICT, life sciences, machinery/manufacturing, mining, retail, services and sports.

http://rlcim.com
IMTT

I.M.T.T. International Mobile Training Team


Kolmella mantereella toimiva, Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä viranomaisyksiköiden erityisryhmien koulutusyritys joka tarjoaa palveluitaan ase- ja ampumakoulutuksen, henkilösuojauksen sekä ääritilanteiden varalle. Yrityksen kaikki kouluttajat toimivat erityisryhmien virallisina kouluttajina, esimerkiksi California Department of Corrections - Special Emergency Response Team, Los Angeles Sheriffs Department - Special Operations Group, US Navy - Seal Team. Yrityksen pääkouluttajana toimii Monte Le Gould.

Since 1994; IMTT is a veteran owned, small business GSA certified US government vendor. Quality, customer service and professionalism are our promise. We specialize in professional firearms, tactics and personal defense training. We provide private tutorial courses to discreet customers that require this service. These are custom designed classes based on the clients' specific desires. Don't hesitate to call our office with requests or inquires. IMTT has over 65 contractors and personnel world-wide.

www.imtt.net

TPS

Team Psychologie & Sicherheit


Team Psychologie & Sicherheit (Team Psychology & Security) is a German firm founded by former police psychologists and criminal psychologists. One of their main focuses is conducting threat management for national and international corporate groups, universities, schools and public figures.

www.t-p-s.org

logoPsykologitoimisto Talent


Psykologitoimisto Talent on organisaatioiden henkilöstöresurssien sekä -potentiaalin tunnistamiseen ja kehittämiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tarjoamme uuden sukupolven ratkaisuja yritysten henkilöstöstrategioiden toteuttamiseen. Positiivisen potentiaalin tunnistamisen lisäksi erikoistumme myös henkilöstöön liittyvien riskien arviointiin. Luotettaviin ja joustavasti asiakastarpeeseen kytkettyihin palveluihimme kuuluvat muun muassa henkilöarviointi, coaching, tietoisuustaidot ja valmennukset. Henkilöarvioinnin menetelmämme perustuvat akateemiseen tutkimustietoon, ja ovat alalla Suomessa ainutlaatuisia.

www.psytalent.fi


 

Securus Oy, Eesti


www.securus.ee

Skidikantti™


Skidikantti™- ohjelman tavoitteena on elämänhallinta ja jämäkkyys. Koulutuksissa harjoitellaan selviytymistä erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa (kaveruus, ryhmässä olo, sosiaalinen viitseliäisyys) ja riskitilanteissa (eksyminen, tulipalo, kiusaaminen, seksuaalinen hyväksikäyttö).
Ammattilaisille keskeisiä teemoja ovat lisäksi vuorovaikutussuhteet, aggression kohtaaminen, ryhmäyttäminen, laumanjohtajuus ja kuinka opetan skidikantti-taitoja lapsille.

www.skidikantti.com

Tapaturva

Tapaturva Oy


Tapaturmien torjunnan eräs havainto on, että minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Tai professori Foster C. Rinefortin sanoin: "Pay it now or pay it later" - maksa nyt tai myöhemmin. Yleensä nyt (ennakointi) on merkittävästi halvempaa kuin myöhemmin (jälkien siivoaminen). Ennakointi on ainakin huomattavasti kivuttomampaa.

Tapaturva on työturvallisuuden asiantuntijayritys. Työllistäviä toimialoja ovat viime aikoina olleet mm. rakennus-, kaivos- ja valmistava teollisuus, vaativat ajokoulutukset (mm. hälytysajo) sekä pelastustoimiala.

Lähestymme kenttää yleisimmin kouluttamisen tai konsultoimisen kautta. Muitakin tapoja työkalupakista löytyy, mm. auditoinnit, verkko-oppimateriaalit, kumppanuus sekä sparraus.

www.tapaturva.fi

LogiSec

Logisec


LogiSec Oy on suomalainen turvallisuuskoulutukseen, auditointiin ja konsultointiin erikoistunut yritys. Päätoimialueita ovat logistiikka- ja kuljetusturvallisuus sekä petoksentorjunta eri osa-alueineen. Toiminta-alueena on Suomen lisäksi muut EU-maat. LogiSecin vahvuutena markkinoilla on päivittyvä ammattitaito, tasainen laatu ja avoimuus. Kaikilla LogiSecin asiantuntijoilla ja kouluttajilla on pitkä turvallisuusalan ammatti- ja kouluttajatausta, jota jokainen kouluttaja aktiivisesti kehittää LogiSecin määrätietoisella tuella.

www.logisec.fi

EMA Group

EMA Group


EMA Group Oy on Suomen johtava hoidon valvontaan ja sairaalan ulkopuoliseen hoitoon erikoistunut riippumaton asiantuntijaorganisaatio. EMAn henkilökunta on suomalaista ja suomenkielinen hoitaja ja lääkäri päivystävät myös toimistoajan ulkopuolella, 24 tuntia vuorokaudessa.

EMAn toimialoja ovat matkustajan lääkäripalvelu (lääketieteelliset konsultaatiot, hoidon valvonta ja potilassiirrot), ilmailulääketieteelliset palvelut, lento- ja laivakonsultaatiot, ensihoitoon ja matkustamiseen liittyvä koulutus sekä sairaankuljetuspalvelut.

www.ema.fi

Moodhouse

Moodhouse


Olemme toteuttaneet palveluorganisaatioihin integroituja valmennusohjelmia vuodesta 2000 eri kaupungeissa ja kunnissa. Kokonaisuuteen kuuluu mm. asiantuntijaluennot, konsultaatiot, selvitystyöt sekä valmentavat harjoitteet. Toteutamme myös räätälöityä koulutusta päihdeyksiköihin.

Päihdetyön koulutus ja konsultointi. Projektityön konsultointi. Opiaattikoulutukset. Ehkäisevä päihdetyö, alueelliset verkostokoulutukset, päihdeohjelmat. Ehkäisevän päihdetyön materiaali, projektikonsultoinnit.

www.moodhouse.fi


12345678