Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com


MR Suomen vahvimmat peruslogo sähköoinen

AjankohtaistaTilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy


Avainluvut
Kokemus: 20 vuoden kokemus - aloitimme vuonna 1998 organisaatioiden ja ammattilaisten valmentamisen haastavien viestintä- ja kohtaamistilanteiden hallintaan sekä poikkeustilanteiden ennakointiin ja toimintamalleihin.

Tieto ja ymmärrys: yli 1000 teetettyä ennakko- tai asiakaskyselyä, raporttia sekä kartoitusta organisaatioiden kohtaamista haasteista ja poikkeustilanteista. Yhteistyötä tutkimustoiminnassa mm. Haaga-Helian ja Työterveyslaitoksen kanssa.
Totin terveiset
Laatu ja laadunvalvonta: 4,68 asteikolla 1-5 on yli 10.000 koulutuksiimme osallistuneen ammattilaisen antaman palautteen keskiarvo. Keräämme jokaisesta valmennuksestamme palauteraportin jonka pohjalta kehitämme toimintaamme. Palauteraportteja on 10 vuodessa kertynyt yli 2000 kappaletta.

Suosio ja kapasiteetti: toteutimme yli 200 koulutusta tai konsultointia vuoden 2017 aikana. Iso osa tilauksistamme tulee pitkäaikaisilta asiakkailtamme tai asiakkaiden antamien suositusten  pohjalta.

Asiakaspalvelu ja tehokkuus: asiakkaat saavat keskimäärin 12 tunnin sisällä yhteydenotosta vastauksen ja 7 vrk kuluessa maksuttoman tapaamisen sekä ehdotuksen kyseiseen tarpeeseen tai haasteeseen

Asiakasreferenssejämme  TÄÄLLÄ.Historiaamme


Totti Karpela aloitti organisaatioiden haastavien palvelu- ja kohtaamistilanteiden kouluttamisen jo vuonna 1998. Koulutusten suosion sekä asiakasmäärien kasvun myötä vuonna 2001 perustettiin osakeyhtiö nimeltä Mielenrauha koulutuspalvelut Oy. Olemme kasvaneet tyytyväisten asiakkaiden luoman kysynnän sekä asiakkaidemme suositusten pohjalta tasaisesti vuodesta 1998 lähtien. Toimintamme kehittämisen ja laadukkaiden tuotteiden taustalla on jatkuva laadunvalvonta ja asiakaslähtöiset koulutuskokonaisuudet.


Teetämme jokaisesta koulutustilaisuudestamme palautekyselyn ja käymme aina palauteraportin asiakkaan kanssa läpi. Ilman tyytyväisiä asiakkaita ja tuhansien palautteiden pohjalta tehtyä kehitystyötä emme olisi pystyneet kasvamaan koko toimintamme ajan. Kansainvälistä asiantuntijuutta ja koulutusta


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy toteutti vuoden 2014 aikana globaalisti yli 500 yksittäistä koulutustapahtumaa, konferenssia tai konsultointityötä kotimaassa, Euroopassa ja Aasiassa. Merkittävimpiä kansainvälisiä asiakkaitamme ovat Cathay Pacific ja HSBC.

Mielenrauha tekee yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind - Threat management company Ltd. kanssa jonka toimitusjohtajana toimii Totti Karpela. O

12345678