Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com


AjankohtaistaTilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy


"Energistä, käytännönläheistä ja laadukasta koulutusta, sekä asiantuntijapalveluita - joiden avulla hallitaan paremmin haastavat palvelu- ja kohtaamistilanteet.


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy on Suomen suurin yksityinen työpaikan haastavien vuorovaikutus- ja palvelutilanteiden hallintaan sekä kehittämiseen erikoistunut koulutus- ja konsultointiyritys. Yli 1000 asiakkaan tarpeita palvelee kotimainen 10 hengen konsultti- ja asiantuntijaryhmä, sekä 7 kansainvälistä asiantuntijaa. Myyntiä, markkinointia ja laskutusta hoitaa kaksi vakituista henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja olemme tehneet yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind Ltd:n kanssa vuodesta 2010. 


Tyytyväisiä asiakkaita meillä on eri toimialoilta ja asiakasreferenssejämme  TÄÄLLÄ.


Koulutuksien painopisteet


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on haastavien viestintä-, vuorovaikutus- tai asiakaspalvelutilanteiden ammattimainen hallinta asiakasnäkökulmaa unohtamatta. Autamme yrityksiä kehittämään omia toimintamallejaan ihmisten aiheuttamien haasteiden osalta. Suurin vahvuutemme onkin ihmisten käyttäytymiseen vaikuttaminen haastavissa vuorovaikutus-, palvelu- tai kohtaamistilanteissa. Koulutuksemme keskittyy kehittämään henkilökunnan asenteita, toimintamalleja sekä käyttäytymistä poikkeavissa palvelu- tai vuorovaikutustilanteissa.

Yritykset voivat vaikuttaa asiakkuuksien säilymiseen kehittämällä asiakaspalveluaan haastavien palvelutilanteiden tai reklamaatioiden hallinnan osalta, sillä 59 prosenttia suomalaisista kertoo, että parempi asiakaspalvelu olisi vaikuttanut heidän päätökseensä vaihtaa palveluntarjoajaa. Haastavien palvelu- ja reklamaatiotilanteiden hyvällä hallinnalla onkin merkittävä vaikutus asiakkuuksien säilyttämisessä - haastavien tilanteiden ammattimaisella hallinnalla pystytään säilyttämään asiakkuudet jotka muuten voitaisiin menettää.


Historiaamme


Totti Karpela aloitti organisaatioiden haastavien palvelu- ja kohtaamistilanteiden kouluttamisen jo vuonna 1998. Koulutusten suosion sekä asiakasmäärien kasvun myötä vuonna 2001 perustettiin osakeyhtiö nimeltä Mielenrauha koulutuspalvelut Oy. Olemme kasvaneet tyytyväisten asiakkaiden luoman kysynnän sekä asiakkaidemme suositusten pohjalta tasaisesti vuodesta 1998 lähtien. Toimintamme kehittämisen ja laadukkaiden tuotteiden taustalla on jatkuva laadunvalvonta ja asiakaslähtöiset koulutuskokonaisuudet.


Teetämme jokaisesta koulutustilaisuudestamme palautekyselyn ja käymme aina palauteraportin asiakkaan kanssa läpi. Ilman tyytyväisiä asiakkaita ja tuhansien palautteiden pohjalta tehtyä kehitystyötä emme olisi pystyneet kasvamaan koko toimintamme ajan. Kansainvälistä asiantuntijuutta ja koulutusta


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy toteutti vuoden 2014 aikana globaalisti yli 500 yksittäistä koulutustapahtumaa, konferenssia tai konsultointityötä kotimaassa, Euroopassa ja Aasiassa. Merkittävimpiä kansainvälisiä asiakkaitamme ovat Cathay Pacific ja HSBC.

Mielenrauha tekee yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind - Threat management company Ltd. kanssa jonka toimitusjohtajana toimii Totti Karpela. O

12345678