Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerTyöpaikoilla häirintä ja kiusaaminen yleistynyt - kiusattujen hyvin vaikea saada apua.


Helsingin Sanomat kirjoitti 26.2. työpaikkahäirinnästä ja kiusaamisesta - sekä uhrien vaikeasta tilanteesta saada todellista apua tapauksiin.

"Viime vuonna aluehallintoviranomaisille tuli satoja yhteydenottoja, jotka koskivat häirintää tai epäasiallista kohtelua työpaikoilla. Yhteydenotoista 206 johti asian viranomaisselvittelyyn, mutta vain kahdeksassa tapauksessa edettiin poliisille asti.

Kiusattujen tukena toimivat sanovat, että aluehallintovirastojen tarkastajat eivät käy työpaikoilla eivätkä kuule todistajia. Ratkaisut tehdään yleensä työnantajan vastineen perusteella.

Tuoreen Työolobarometrin mukaan suomalaisista palkansaajista 29 prosenttia havaitsi viime vuonna kiusaamista työpaikallaan. Vuotta aiemmin luku oli 24 prosenttia.

HS 26.2.2012"Mielenrauha Oy:llä on Häirintärikoksien ennaltaehkäisy, sekä Työpaikkakiusaamisen ennaltaehkäisy- koulutukset,  joiden avulla työyhteisöille ja esimiehille pyritään antamaan toimivat ja yksinkertaiset toimintamallit ongelmiin puuttumiseen, sekä niiden ennaltaehkäisemiseksi. Tilaa TÄÄLTÄ esitteet kokonaisuuksista tai Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää kokonaisuuksistamme.

Lisäksi tarjoamme konsultointia sekä työpaikan sisäisten, että ulkoisten häirintätapausten osalta. Lisää kyseisestä palvelusta TÄÄLLÄ.
12345678