Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauha Oy ATAP seminaarissa Anaheimissa 12.-15.8.2014


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy osallistui 12.-15.8.2014 Association of Threat Assessment Professionals (ATAP) seminaariin Anaheimissa, Yhdysvalloissa. Messuille osallistuvat myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Neuvonen sekä toimitusjohtaja Totti Karpela. Mielenrauhalla oli koko seminaarin ajan messuosasto jossa markkinoitiin Pohjois-Euroopan lisäksi myös Hong Kongin toimiston asiantuntijoita, palveluita sekä markkina-alueita joilla palveluitamme on saatavilla.

ATAP seminaariin osallistuu vuosittain yli 700 uhka-analyysi-, riskienhallinta- ja HR-ammattilaista kuulemaan mitä uhka-analyysi kentällä tapahtuu ja kuulemaan viimeisimmät suuntaukset sekä tutkimukset. Osallistujia on niin isoista yliopistoista, kouluista, suurista kansainvälisistä organisaatioista kuin myös valtion organisaatioista ja lainvalvonnan puolelta.

Mielenrauha Oy sai viikon aikana paljon kehuja osastaan sekä kiitosta osallistumisestaan ainoana Skandinaavisena yrityksenä seminaariin. Seminaarin aikana luotiin hyviä kontakteja Yhdysvaltalaisten organisaatioiden kanssa joilla on toimintoja sekä asiantuntijapalveluiden tarpeita Aasian ja Pohjois-Euroopan markkinoilla. Asiakaskontaktien lisäksi Mielenrauha Oy sai luotua erittäin hyviä yhteistyökontakteja paikallisten uhka-analyysi asiantuntijayritysten kanssa, joilla ei ole omaa toimintaa tai toimistoa Aasiassa tai Pohjois-Euroopassa.

Kaiken kaikkiaan osallistuminen ATAP seminaariin oli onnistunut ja kannatava sijoitus Mielenrauha Oy:n ja Peace of Mind Ltd:n Aasian ja Pohjois-Euroopan toimintojen tunnettuuden kasvattamiseksi.
12345678