Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerTotti Karpela luennoimassa maailman suurimman turvallisuusalan yhdistyksen ASIS:n Aasian seminaarissa Singaporessa


Totti Karpela luennoimassa maailman suurimman turvallisuusalan yhdistyksen ASIS:n Aasian seminaarissa Singaporessa valheiden paljamisen teknisistä apuvälineistä, tekniikoista ja taktiikoista.


Singapore


Totti Karpela luennoi Singaporessa joulukuussa maailman suurimman turvallisuusalan yhdistyksen ASIS:n Aasian seminaarissa valheiden paljamisen teknisistä apuvälineistä, tekniikoista ja taktiikoista.

Joissain työpaikkakiusaamis- tai vainoamistapauksissa uhrin kertoma totuus ei aina olekaan 100% totuus ja joissain tapauksissa kyse voi olla hyvinkin kieroituneesta ahdistelusta, joissa "uhri" onkin varsinainen ahdistelija ja ahdistelun kohde on syylliseksi nimetty henkilö.

Totti Karpelan asiantuntijaluennon tavoitteena on kriittisesti tarkastella nykyisiä vaihtoehtoja ja kyseenalaistaa sellaiset tekniikat ja taktiikat, joita ei ole tieteellisesti pystytty todentamaan.

LISÄÄ SEMINAARISTA TÄÄLLÄ


12345678