Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauha Oy yhtenä pääsponsorina kansainvälisessä AETAP 2015 uhka-analyysi seminaarissa Sveitsin Lucernissa


Mielenrauha Oy toimii jälleen yhtenä pääsponsorina AETAP 2015 seminaarin osalta.


AETAP on Eurooppalainen yleishyödyllinen järjestö jonka yksi perustajista on Totti Karpela joka toimii tällä hetkellä myös yhdistyksen presidenttinä. Nyt järjestettävä seminaari on järjestyksessään kahdeksas järjestön seminaareista. Seminaari pidetään vuosittain vaihtuvassa maassa ja kaupungissa. Vuoden 2015 osalta seminaari palaa juurilleen Sveitsin Lucerniin josta yhdistys ja seminaari sai alkunsa vuonna 2008.


Seminaari on pidetty aikaisempina vuosina: 2008 Sveitsi Lucern, 2009 Saksa Berliini, 2010 Hollanti Haag, 2011 Eesti Tallinna, 2012 Puola Krakova, 2013 Itävalta Wien ja 2014 naapurissamme Ruotsin Tukholmassa.


Seminaarin osallistujamäärä on ollut kasvussa ensimmäisestä vuodesta saakka ja tänä vuonna osallistujamäärän osalta saatetaan päästä yli 200 osallistujaan. Osallistujat ovat oman alansa huippuammattilaisia erilaisen suunnitelmallisen häirinnän, väkivallan sekä uhan sekä uhkausten hallinnan saralla. Vuosien saatossa seminaarin puhujina ovat toimineet alansa huiput ympäri maailmaa.


Tänä vuonna seminaarin viimeisen päivän Expert Dayn sisällöstä vastaa Totti Karpela yhdessä Hollantilaisen Bram van der Meerin, sekä Etelä-Afrikkalaisen Dr. Gerard Labuschagnen kanssa. Viimeisen päivän työpajan aiheena on kolmen erilaissen työpaikkaväkivalta case-tapauksen ratkaisu yhdessä päivän asiantuntijoiden kanssa.


Mikäli seminaarin puhujat ja ohjelma kiinnostaa enemmän niin alla olevasta linkista saa ladattua ohjelman PDF version. 


OHJELMA: pdf AETAP2015seminaariohjelma (1.21 MB)


Lisää AETAP järjestöstä ja sen toiminnasta osoitteessa: http://www.aetap.eu/aetap.eu/

12345678