Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauha Oy:n riveissä aloittaa uusi asiantuntija Minna Kuusela


Mielenrauha Oy:n riveihin astui keväällä 2015 uusi asiantuntija, Minna Kuusela. Minnan avulla Mielenrauha Oy pystyy tarjoamaan uusia koulutuskokonaisuuksia ja asiantuntemusta työhyvinvointiin liittyvissä teemoissa.

Minnan koulutusvalikoimaan kuuluvat mm:

- Henkinen työhyvinvointi- koulutus


- Päihtyneen henkilön kohtaaminen


- Mielenterveyslaki - koulutusMinna Kuuselan esittely


Minna on tehnyt monipuolista työuraa sosiaalialalla 80-luvulta alkaen. Sosionomiksi (AMK) valmistumisensa jälkeen hän on kohdannut päihdetyön haastavimpia asiakastehtäviä mm. moniongelmaisten vankien parissa, koordinoinut neljän vuoden ajan sote-rakenneuudistushankkeita.

Hän on useissa työtehtävissään kouluttanut mm. päihteistä, sosiaalialan menetelmistä, toiminnasta vaativissa asiakastilanteissa, mielenterveysongelmista, väkivallan kohtaamisesta, sosiaalialan työntekijän turvallisuudesta, kiusaamisen ennaltaehkäisemisestä ja siihen puuttumisesta, sekä sosiaalialan laeista ja säädöksistä.

Minna on iloinen ajatusten herättelijä, jonka mielen sopukoista löytyy huikea käytännön esimerkkien tarinavarasto. Hänen koulutuksensa antavat eväitä, joiden kautta ihmiset löytävät itselleen soveltuvia ratkaisuja työelämänsä aitoihin tilanteisiin.
12345678