Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerNeuvottelut käynnissä Hong Kong International Airport - henkilökunnan kouluttamisesta


2

Aasian Tulevista koulutusprojekteista


Olemme parhaillaan neuvottelemassa Hong Kong International Airport - lentokentän maapalveluiden henkilökunnan kouluttamisesta.

Kyseessä on Hong Kongin päälentokenttä joka sijaitsee Chek Lap Kokin saarella joka on suurimmilta osin keinotekoisesti lentokenttää varten luotu saarikokonaisuus. HKIA avattiin vuonna 1998 ja on yksi merkittävimpiä lentokenttiä ja solmukohtia mannerkiinan matkustus- ja rahtiliikenteelle.  Kyseessä on maailman kiireisin rahtiliikenteen lentokenttä ja yksi vilkkaimmista matkustusmäärien osalta. Lentokenttä on myös asiakkaamme Cathay Pacificin kotikenttä ja päälentokenttä Aasian rahtiliikenteen UPS:lle.

Lentokentällä operoi yli 100 merkittävää lentoyhtiötä ja lentoja lähtee kentältä yli 180 kaupunkiin ympäri maailmaa. Lentokentän kautta kulkee vuosittain yli 60 miljoonaa matkustajaa.

Vuonna 2014 lentokentän henkilökuntaan kuului yli 65 000 ammattilaista - joten koulutussopimuksen saaminen olisi yksi merkittävimpiä saavutuksiamme Aasian markkinoilla Suomalaislähtöisenä organisaationa.


12345678