Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauha Oy yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa


Mielenrauha Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijat ovat yhteistyössä aloittaneet Mielenrauhan sosiaalisen median viestinnän uudistamisen. Tästä konkreettisena esimerkkinä on parhaillaan tapahtuva Facebook-sivujen sisällön uudistus ja yleisilmeen päivitys. Yhteistyömme jatkuu kesään 2016 asti.
 
Uudistuneet Facebook-sivut tulevat pitämään sisällään tarkempaa tietoa Mielenrauhan tarjoamista palveluista, videoita ja kuvia koulutuksista sekä informaatiota tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Haaga-Helian opiskelijat tuovat panoksellaan uutta näkökulmaa ja ideoivat yhdessä Mielenrauhan markkinointiosaston kanssa sivuston visuaalista ilmettä, sekä päivitysten sisältöä.
 
Kevään aikana toiminta Facebook-sivulla tulee olemaan aktiivisempaa ja entistä monipuolisempaa. Uutta värikkäämpää sisältöä on luvassa viikoittain ja uudistuksia tulee tapahtumaan pitkin kevättä. Seuraamalla Mielenrauha Oy:n Facebook-sivuja pääsette mukaan näkemään uudistukset ensimmäisten joukossa.
 
Käykää tykkäämässä sivustosta, sillä yllätyksiä ja muuta mielenkiintoista on luvassa. Uudistuneet Facebook-sivut löydät tästä osoitteesta:

https://www.facebook.com/Mielenrauha-106813889352157/?fref=nf
             
Keväisin terveisin,
                                           
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat ja Mielenrauha Oy
12345678