Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerUusi verkkokurssi Haasteelliset palvelutilanteet valmistuu syyskuun aikana


Haastavissa, tunnepitoisissa tai vaikeissa palvelutilanteissa pärjääminen vaikuttaa suoraan työhyvinvointiin, ja sillä on merkittävä vaikutus myös stressinhallintaan ja asiakaspalvelun laatuun. Mielenrauha rakensi yhdessä ComCraftin kanssa suositusta aiheesta 30 minuutin mittaisen verkkokurssin.


Haastavat palvelutilanteet -verkkokurssi tarjoaa ammattilaisille käytännönläheisiä neuvoja haastavien palvelutilanteiden hallintaan. Nämä taidot auttavat toimimaan tunnepitoisissa palvelutilanteissa entistä ammattimaisemmin ja saa henkilökunnan ottamaan hankalaltakin tuntuvan tilanteen nopeammin haltuunsa, parantaen samalla työhyvinvointia ja lieventäen stressiä.


Pelinomaiseen muotoon laadittu verkkokurssi sisältää useita tehtäviä ja videoita aiheeseen liittyen, sekä lopputestin koulutettavan testaamiseksi. Kurssin suorittaneista jää myös tieto järjestelmään jolloin organisaation on helppo seurata koulutuksen hyväksytysti suorittaineiden määrää sekä suoritustuloksia.


Kurssin sisällön luoja ja asiantuntija Totti Karpela on kertomassa kurssista Esimies & Henkilöstö 2016 -tapahtumassa torstaina 22.9. klo 10:00 ja tämän jälkeen Comcraftin osastolla.


http://www.easyfairs.com/fi/events_216/esimies-henkiloestoe-meetings-events-2016_81751/finland_81774/ohjelma-ja-tapahtumat_81830/katsaus-ohjelmaan_81836/


Haastavat palvelutilanteet

12345678