Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauha järjesti 6.9. illalla yhdessä Etelä-Espoon Pallon kanssa 3-tuntisen valmennus- ja keskustelutilaisuuden aiheesta: ”Haastavat vanhemmat kentän laidalla?”


Haastavat vanhemmatKoulutukseen saatiin lyhyessä ajassa 30 osallistujaa ja oli upeaa nähdä myös Suomen Palloliiton sekä Jokereiden edustajia mukana. Tästä on hyvä jatkaa!

Alla tilaisuuden tarkempaa otsikointia:

- Onko joukkueen vanhempiin mahtunut aikuisia, joilla pelaaminen sytyttää suuria tunteita?

- Oletko joskus joutunut puolustelemaan toimiasi pikku futareiden vanhemmille, jotka näkevät toimintasi hyvinkin eriväristen linssien läpi?

- Oletko joskus halunnut keskustella käytöksen rajoista, mutta et ole varma siitä, miten keskustelun voisi mallikkaasti hoitaa?

- Onko vastapuolen valkuissa ollut kovaäänisiä ja pelinohjaajia valmentavia aikuisia joille voisi maltillisesti mainita sopivasta käytöksestä ilman konfliktin vaaraa?


1. Tunti: vahvojen tunteiden ja mielipiteiden ammatillinen kohtaaminen, ennakkoasenteiden vaikutus ja kuinka pitää itsensä rauhallisena.

2. Tunti: käydään läpi asioita eri kulttuurien viestintätavoista, toiminnasta sosiaalisen median kanssa ja tietenkin tekniikoita siitä miten saan oman viestini ymmärretyksi.

3. Tunti: kritiikin vastaanottaminen ja miten rauhoittelen vahvasti ennakkoasenteiden värittämää tunnepitoista henkilöä
12345678