Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerSyksyn 2017 avoimet koulutukset6.11. Kohtuuttomat valittajat, Totti Karpela - HELSINKI


Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on "ammattivalittaja" ja valittamiselle ei näy loppua?

Tämän koulutuksen jälkeen hoidat hankalatkin tapaukset tyylillä!


Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa erityyppisten valittajien käyttäytymismallit ja tiedät, miten valitusten käsittely hoidetaan kunnialla loppuun eri osapuolia tyydyttävällä tavalla. Totti Karpela tarjoaa selkeitä ja helposti noudatettavia toimintamalleja kohtuuttomien valitusten ja sitkeiden valittajien kanssa toimimiseen.

Alkamisajankohta:    06.11.2017, klo 12:00

Päättymisajankohta:    06.11.2017, klo 16:00

Saatavuus:    Tilaa


Ilmoittautuminen ja lisätiedot.19.12. Sähköisen asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet, Totti Karpela - HELSINKI


Asiakaspalvelu ja asiakkaiden kohtaaminen siirtyvät nyt ja tulevaisuudessa yhä vahvemmin verkkoon ja sähköisiin viestintävälineisiin, joka luo sekä uusia haasteita että mahdollisuuksia organisaatioille. Haastavat vuorovaikutus- ja palvelutilanteet seuraavat ihmisten mukana, vaikka viestintäväline ja muoto vaihtuisikin. Tunnepitoinen viestintä on usein sitä voimakkaampaa, mitä kasvottomampaan viestintään siirrytään - epäasiallisen, karkean, töykeän tai jopa häritsevän viestin kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin näiden sanominen ääneen.

Tässä koulutuksessa saat keinoja hoitaa haastavat palvelutilanteet tyylillä myös sähköisissä kanavissa kuten chatissa, somessa tai sähköpostissa. Selkeät toimintamallit haastavien tilanteiden varalle auttavat myös parantamaan online- ja sähköisen asiakaspalvelun laatua sekä jaksamista asiakaspalvelun uusissa haasteissa.

Alkamisajankohta:    19.12.2017, klo 12:00


Päättymisajankohta:    19.12.2017, klo 16:00


Saatavuus:    Tilaa


Ilmoittautuminen ja lisätiedot.13.12. Puhe-judo 1: Peruskurssi, klo 12-16, Totti Karpela - KOUVOLA


Asiakaspalvelutyössä tulee eteen haastavia palvelu- ja vuorovaikutustilanteita, jotka tulee hoitaa ammattimaisesti. Koulutuksessa rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa uusia ratkaisukeskeisiä menetelmiä haastavien sekä tunnepitoisien asiakas- ja reklamaatiotilanteiden hallitsemiseksi asiakaspalvelun sekä ammattimaisen asenteen merkitystä unohtamatta. Koulutuksessa saatujen toimintamallien sekä oppien avulla parannetaan asiakaspalvelun laatua sekä lisätään työssä jaksamista ja työhyvinvointia.


Alkamisajankohta:    13.12.2017, klo 12:00


Päättymisajankohta:    13.12.2017, klo 16:00


Saatavuus:    Tilaa


Ilmoittautuinen ja lisätiedot.
21.12. Puhe-judo 1: Peruskurssi, klo 09-16, Totti Karpela - HELSINKI


Koulutuspaikka: Helsingissä, tarkentuu lähempänä


Koulutuksen hinta:   150 € + alv


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.


Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Hinta sisältää:

  • Koulutusmateriaalin
  • Todistuksen
  • Lounaan sekä muut ruokatarjoilut

Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.


Peruutusehdot:


30 pv ennen kurssia veloituksetta. Tämän jälkeen 100 % korvaus. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.


12345678