Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerLoistava koulutus oppilaitoksien ammattilaisille: Lessons Learned from Mass Casualty Incident at Virginia Tech: Threat assessment & Management on campuses, Sigma Threat Managament Associates


27.4. Loistava koulutus oppilaitoksien ammattilaisille


Joukkosurma Virginia Techissä ja State Universityssä vuonna 2007 oli käännekohta korkeakoulujen käyttäytymiseen perustuvassa uhka-analysoinnissa sekä uhan hallinta ohjelmissa. Siitä lähtien Yhdysvalloissa on panostettu merkittävästi korkeakoulujen henkilöstön sitouttamiseeen uhan-hallintaan ja ennaltaehkäisyyn liittyen heidän kohdatessa epävakaita tai uhkaavasti käyttäytyviä henkilöitä. Näihin voi lukeutua nykyiset ja entiset oppilaat, opettajat, henkilökunta ja myös ulkopuoliset henkilöt jotka eivät kuulu oppilaitoksen sidosryhmiin. Käytös voi olla kaikkea kiusaamisesta uhkailuun, vainoamista ja häirintää sekä muita väkivaltaan sidonnaisia toimia tai tekoja. Näillä on usein merkittävä vaikutus ihmisiin ja ammattilaisiin sekä heidän läheisiin ja nämä voivat aiheuttaa huolta ja pelkoa oppilaitoksissa sekä oppilaitoksien sidosryhmissä.

Useat viimeaikaiset tapahtumat oppilaitoksissa ympäri maailman ovat vain korostaneet tarvetta käytännönläheisille ja selkeille toimintamalleille sekä moniammatilliselle yhteistyölle. Koulutus antaa konkreettisia ohjeita miten tällaisia tilanteita ennaltaehkäistään ja hallitaan, sekä millä tavoin yhteistyön tulisi toimia eri ammattilaisten välillä.


PÄIVÄN PÄÄKOULUTTAJA

Tämän koulutuspäivän asiantuntijana toimii entinen Virginia Techin Threat Management ohjelman johtaja Gene Deisinger. Hänen johdollaan osallistujat saavat paremman ymmärryksen ja osaamisen miten Virginia Techin kaltaisia onnettomuuksia voidaan ehkäistä sekä mitä tapahtuneesta on opittu. Koulutuksen aikana opitaan miten laaditaan tehokkaat toimintamallit sekä strategiat huolestuttavien, häiritsevien tai uhkaavien tilanteiden aikaiseen tunnistamiseen sekä puuttumiseen.


27.4. koulutuksen ohjelma: pdf 27.4. Lessons learned from Virginia Tech (1.52 MB)

Koulutuksen hinta 150 € + alv / henkilö
12345678