Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerMielenrauhan kehitys ja koulutuspäivät pidettiin Ranskassa 4.1. - 6.1.


Vuosi 2018 oli Mielenrauhan menestyksekkäin ja siitä iso kiitos kaikille Mielenrauhan asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Kasvavan kysynnän sekä uusien merkittävien kumppanuuksien vuoksi oli tärkeää katsoa vuoden 2019 suunnitelmat mahdollisimman hyvälle mallille ennen kiireistä kevätsesonkia. Mielenrauha aloitti vuoden 2019 pitämällä kehitys- ja koulutuspäivät Ranskassa, jossa vuoden 2019 suunnitelmien sekä aloituskokouksen lisäksi tapasimme myös tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme koti- ja ulkomailta.

Vaikka koulutus- ja asiakasmäärät kasvavatkin aiomme palvella asiakkaitamme yhtä hyvin kuin tähänkin saakka sekä tarjota laadullisesti yhä parempia koulutuksia sekä asiantuntijoita koko kotimaan alueella.

Vuoden 2019 aikana tullaan myös päivittämään Mielenrauhan ulkoasua ja kehittämään avoimien koulutuksien sekä maksuttomien asiantuntijaluentojen jakelua verkossa. Vastuuton työkäyttäytyminen sekä organisaation sisäisen vuorovaikutuksen kehittäminen ja resilienssi jatkavat yhä vahvemmin Mielenrauhan tarjonnassa.

Lisäksi erilaisiin asiantuntijapalveluihin tullaan panostamaan yhä vahvemmin yksittäisten koulutusten myynnin lisäksi. Vuoden 2018 aikana saimme erittäin hyviä tuloksia projekteista, joissa yhdistettiin haastattelu-, auditointi- ja kartoitustoimintaa sekä ohjeistuksien kehittämiseen liittyviä palveluita henkilökunan koulusten yhteyteen.

Tiedotamme tulevista uudistuksista, yhteistyökumppanuuksista sekä avoimista tilaisuuksista kerran kuukaudessa uutiskirjeen muodossa sekä henkilökohtaisilla ja organisaatiokohtaisilla kutsuilla.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019 toivoo Mielenrauhan tiimi!

12345678