Ota yhteyttä


Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Tilaa uutiskirjeAjankohtaista
YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winnerAware Applications ja Mielenrauhan yhteistyö Aware Safety applikaatiossa


Toimimme Be Aware applikaation tarjoajana Mielenrauhan asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.  Tuotteen teknisestä toteutuksesta vastaa AwareApplications ja Mielenrauha puolestaan tuottaa henkilöturvallisuuden ja haastavien palvelutilanteiden hallintaan liittyvää sisältöä kuten ohjeistukset, videoklipit, matkaturvallisuus, uhkaavat- tai haastavat asiakkaat, työpaikkakiusaaminen jne.

TURVALLISUUSAPPLIKAATIO JOLLA TAVOITAT KOKO TYÖYHTEISÖNAware Safety on sisällöltään, toiminnoiltaan ja hinnottelultaan aidosti kaikkien käyttöön tarkoitettu ja käytännössä ainoa turvallisuuspainotteinen mobiilisovellus, joka vaikuttaa aktiivisesti koko työyhteisön toimintaan. Sovellus mahdollistaa jatkuvan vuorovaikutuksen työntekijöiden ja johdon välillä, jolloin tietoisuus ja yleiskuva yrityksen toiminnasta on reaaliaikaista - kaikille.

Aware Safety palvelee henkilökunnan lisäksi myös organisaatiossa vierailevia, esimerkiksi asiakkaat, huolto, ylläpito, saneeraushenkilöstö, tavarantoimittajat.

Sovellus sisältää mm.

- yrityksen käytössä olevat turvallisuusohjeet (jotka pitäisi olla helposti kaikkien saatavilla)
- viestintämahdollisuuden, hätätilanteet, tiedottaminen, yms.
- tärkeät yhteystiedot, soittomahdollisuus suoraan applikaatiosta
- erilaiset riskianalyysit
- kuvalliset turvallisuushavainnot
- kehitys- / turvallisuuskyselyt
- kuvalliset kehitysehdotukset - työntekijöiden reaaliaikainen raportointi kentältä tai työpisteistä
- kartta-/ paikannustoiminnon (myös sisätiloissa ja ulkomailla)
- tarvittavat kieliversiot

Sovelluksen sisältö on helposti päivitettävissä ja blokkimaisen rakenteensa ansiosta laajennettavissa / muutettavissa halutunlaiseksi.

Aware Safety personoidaan / räätälöidään aina asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi.


Näyttökuva 2019-1-21 kello 17.10.20


“Ensimmäistä kertaa tehtaallamme kaikki turvallisuuteen liittyvä tieto on jatkuvasti ajan tasalla, kaikkien saatavilla ja kehitettävissä.”

Maria Ijäs, Stora Enso

Mill Master on Stora Ensolle kehitetty työturvallisuussovellus, joka tehostaa tehtaan sisäistä viestintää ja lisää turvallisuutta. Sovelluksesta löytyvät muun muassa turvallisuusohjeet, kartat, tärkeät yhteystiedot ja tiedotteet reaaliajassa sekä turvallisuushavaintojen ilmoittamistoiminto. Mill Master on ollut tärkeässä roolissa myös Heinolan Fluting-tehtaan investointiprojektin tiedottamisessa.

Mill Master on suunnattu tehtaan työntekijöille, tehtaalla vieraileville sekä sidosryhmille, kuten tavarantoimittajille ja alihankkijoille. Sovelluksen tavoitteena on vähentää työtapaturmia, lyhentää seisokkeja ja vähentää tuotannon häiriöitä. Mill Master -sovelluksen avulla myös työntekijöiden perehdytys on nopeampaa.

Lisätiedot ja applikaation esittelyt: heikki.neuvonen @mielenrauha.com

12345678