Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Hyvä asiakkaamme, yhteistyökumppanit ja ystävät,

jälleen on Mielenrauhalla takanaan uskomaton, hieno ja samalla haastava vuosi. Isoja, hienoja asiakkuuksia ja mielenkiintoisia uusia toiminta-alueita konsultointipuolella joiden luomiin haasteisiin vastasimme innolla. Koulutuksissa koulutusten puolella perinteisten asiakkuuksien eli sosiaali- ja terveysalan sekä kaupanalan lisäksi pääsimme vahvasti kouluttamaan pankkisektoria, oppilaitoksia, kiinteistöalaa ja henkilöliikenteen sektorilla toimivia asiakkaitamme. Vuorovaikutuskoulutusten lisäksi erityisesti esimieskoulutukset ja työpaikkakiusaamisen ehkäisyyn liittyvät koulutustilaukset nostivat päätään. Päättyvä vuosi meni kauden päättämisen osalta joulukuussa poikkeuksellisen myöhäiseen ja tammikuussa meillä on ennätyksellinen määrä koulutus- ja konsultointitehtäviä jo odottamassa.

Puolitoista vuotta sitten tehty päätös laajentaa toimintaa Aasian suuntaan toimiston avaamisella Hong Kongiin on osoittautunut kovaa työtä vaativaksi mutta samalla palkitsevaksi strategiaksi. Mielenrauhan toiminta kansainvälisillä markkinoilla kasvaa kovaa vauhtia ja voitimme mm. "Success story of the year" tittelin Hong Kong Trade Development Councilin myöntämänä. Erityisesti uhka-arviot ja niiden perusteella tehtävät toimintasuunnitelmat ovat löytäneet jalansijan isojen yritysten HR-osastoilla ja olemme luennoineet aiheesta tänäkin vuonna Aasian lisäksi mm. Australiassa, Pohjois-Amerikassa ja tietenkin myös Euroopassa.

Mielenrauhan joulutervehdys ohjattiin tänä vuonna YAD:n toiminnan tukemiseen.

Kiitos hienosta vuodesta kuuluu teille kaikille ja samalla haluamme Mielenrauhan rivien puolelta toivottaa kertakaikkisen hienoa sekä turvallista vuotta 2012.

Toivottavasti saamme tulevanakin vuonna tehdä yhteistyötä.

T Totti, Inka, Heikki, Tiki, Simo, Karen ja Juha.

Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.