Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Tässä uutiskirjeessä


HAAGA HELIA suomi Koulutus.fi pieni jpg KK
KOULUTUSTA EDULLISESTI KESÄ-ELOKUULLE


4 tunnin koulutukset kesä-elokuussa alk. 1200 € + alv / ei rajoituksia koulutukseen osallistuvien määrään.

Koulutustarjontaamme:

- Puhe-judo 1: Peruskurssi, haastavien tilanteiden hallinta asiakaspalvelussa ja myynnissä

- Puhe-judo 2: Jatkokoulutus organisaatiokohtaisten toimintamallien kehittämiseksi

- Puhe-judo 3: Organisaation tai tiimien sisäiset haastavat viestintätilanteet ja niiden hallinta

- Puhe-judo 4: Sanattoman viestinnän merkitys viestinnässä ja vuorovaikutuksessa

- Puhe-judo 5: Kulttuurien kohtaaminen ja merkitys viestinnässä

- Sähköisen- ja online-asiakaspalvelun haastavat tilanteet sekä viestinnän kehittäminen

- Asiakaspalvelulogistiikan kehittäminen haastavien tilanteiden vähentämiseksi ja hallitsemiseksi

- Kohtuuttomien reklamaatioiden ja valittajien hallinta

- Resilienssi-valmennukset ja profiilit ammattilaisten sekä organisaatioiden muutosten tehostamiseksi

- Vastuuton työkäyttäytyminen ja valmennukset esimiehille tilanteisiin puuttumiseksi

- Työpaikkakiusaamisen ennaltaehkäisy ja vähentäminen - esimiehille, johdolle sekä työntekijöille

- Liikematkustamisen turvallisuus ja kustannuksia aiheuttavien tilanteiden vähentäminen

- Riskialueiden matkustusturvallisuus ja riskienhallinta organisaatiotasolla

- Expatriaattien turvallisuus sekä yrityksen mahdollisuudet vaikuttaa kommennuksen onnistumiseen

- Social-engineeringin torjunta ja ihmisten aiheuttamien liikesalaisuuksien hallinta

- Poikkeus- ja kriisitilanteiden viestinnän kehittäminen


PYYDÄ TARJOUS
9.6. Puhe-judo koulutus, Helsingissä, klo 09-16


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.


Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Koulutuspaikka: Helsingissä, toistaiseksi avoin.TARJOUSHINTA

125 € + alv


Hinta sisältää:

  • Koulutusmateriaalin
  • Todistuksen
  • Kahvitarjoilun

Koulutuksen edullisesta hinnasta johtuen lounas ei sisälly hintaan.


Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.


Peruutusehdot:


30 pv ennen kurssia veloituksetta. Tämän jälkeen 100 % korvaus. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.Haasteelliset palvelutilanteet - verkkokursssi maksuton kokeilu


PYYDÄ LINKKI KURSSILLE


Tarjoamme kyseistä verkkokoulutusta nyt erittäin edulliseen hintaan joko pilotti-kokeiluna 30 - 100 henkilölle 1-3 kk ajaksi tai vapaavalintaiselle määrälle ihmisiä jolloin kurssin voi suorittaa 6 kk aikana kiinteään hintaan. Täten kohtuullisella korvauksella saadaan haastavien sekä tunnepitoisten palvelu- tai asiakastilanteiden hallinta vähäisellä työajankäytöllä tietylle perustasolle koko organisaation tasolla.

Tähän mennessä suoritetut pilottihankkeet ovat maksaneet 1000 - 4000 € / asiakas ja saadut palautteet ovat erittäin hyviä. Asteikolla 1-10 koulutuksen sisältö on saanut arvosanan 8,7 ja 95 % koulutuksen suorittaneista on pitänyt verkkokurssia itselleen hyödyllisenä.
Kohtuuttomat valittajat, Totti Karpela, 6.11.2017


Miten toimia, kun asiakkaiden valitus ylittää kohtuuden rajat?


Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on "ammattivalittaja" ja valittamiselle ei näy loppua?

Tämän koulutuksen jälkeen hoidat hankalatkin tapaukset tyylillä!


Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa erityyppisten valittajien käyttäytymismallit ja tiedät, miten valitusten käsittely hoidetaan kunnialla loppuun eri osapuolia tyydyttävällä tavalla. Totti Karpela tarjoaa selkeitä ja helposti noudatettavia toimintamalleja kohtuuttomien valitusten ja sitkeiden valittajien kanssa toimimiseen.

Alkamisajankohta:    06.11.2017, klo 12:00

Päättymisajankohta:    06.11.2017, klo 16:00

Saatavuus:    Tilaa


Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Sähköisen asiakaspalvelun haasteet ja häirintätilanteet, Totti Karpela: 19.12.2017


Asiakaspalvelu ja asiakkaiden kohtaaminen siirtyvät nyt ja tulevaisuudessa yhä vahvemmin verkkoon ja sähköisiin viestintävälineisiin, joka luo sekä uusia haasteita että mahdollisuuksia organisaatioille. Haastavat vuorovaikutus- ja palvelutilanteet seuraavat ihmisten mukana, vaikka viestintäväline ja muoto vaihtuisikin. Tunnepitoinen viestintä on usein sitä voimakkaampaa, mitä kasvottomampaan viestintään siirrytään - epäasiallisen, karkean, töykeän tai jopa häritsevän viestin kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin näiden sanominen ääneen.

Tässä koulutuksessa saat keinoja hoitaa haastavat palvelutilanteet tyylillä myös sähköisissä kanavissa kuten chatissa, somessa tai sähköpostissa. Selkeät toimintamallit haastavien tilanteiden varalle auttavat myös parantamaan online- ja sähköisen asiakaspalvelun laatua sekä jaksamista asiakaspalvelun uusissa haasteissa.

Alkamisajankohta:    19.12.2017, klo 12:00


Päättymisajankohta:    19.12.2017, klo 16:00


Saatavuus:    Tilaa


Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

AETAP 2017 seminaarin yhteenvetoa - vuoden 2018 Euroopan pääseminaari pidetään Helsingissä.AETAP onnistui keräämään Dubliniin asiantuntijoita viideltä mantereelta ja 20 maasta. Neljän päivän mittainen seminaari käsitteli laaja-alaisesti kohdennetun väkivallan torjuntaan liittyviä tutkimuksia. Aiheet vaihtelivat yksittäisten terrori-iskujen torjunnasta aina cyber-stalkingin ehkäisyyn. Virginia Techin ampumatapauksen kautta saatujen kokemusten oppeja käytiin läpi yliopiston entisen poliisipäällikön johdatuksella, tuorein tutkimus julkisuudenhenkilöiden vainoamisesta, bioterrorismin riskeistä ja persoonallisuushäiriöiden merkityksestä ahdistelurikoksissa. Ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa tarjottiin alalle juuri siirtyneiden ammattilaisten osalta mahdollisuus viettää päivä kohdennetun väkivallan torjunnan perusteiden parissa samaan aikaan kun toisessa salissa tutustuttiin Kanadalaiseen parisuhdeväkivallan torjuntaan kehitettyyn SARA-analyysityökaluun. Lisäksi yhden päivän aikana yritysten ja organisaatioiden edustajille oli tarjolla oma ohjelmansa, kun tiedeyhteisön edustajilla oli puolestaan oma ohjelmansa.

Ensimmäistä kertaa AETAP:n historiassa Euroopan pääseminaari järjestetään Helsingissä vuonna 2018. Nyt on mahdollisuus osallistua asiantuntijapäiville tai koko seminaariin ilman isompia matkakuluja. Helsingin seminaarin päivät 23.-26.4.2018.

Odotamme ennätysyleisöä jälleen kerran paikalle ja Mielenrauha Oy toimii seminaarin yhtenä pääjärjestäjänä!


C269D035-EB38-4956-8635-9E82351632FC

Dr. Catherine Camilletti Yhdysvaltain salaisesta palvelusta luennoi muistomerkkeihin ja yleisötapahtumiin liittyvästä terroriuhasta


8DABD1B8-1832-43F0-BA8C-B1DCBBBCFE95

F76F4323-5C2F-463C-AE36-78C2F621B601

Dr. Jens Hoffmann esittelee Eurooppalaisen väkivaltariskin arviointiin liittyvän ammattitutkinnon rakenteita

FullSizeRender

IMG 3353Totti Karpelan Ylen uutisten haastattelu: Nuorten radikalisoituminen jopa pelottavan nopeaa


Yli 20 vuotta uhka-analyysien parissa työskennellyt Totti Karpela pitää terrorijärjestöjen markkinointia erittäin ammattimaisena. Internetin ja sosiaalisen median sisällöt on tarkoitettu puhuttelemaan juuri nuoria, jotka ovat helpoimmin käännytettävissä.


- Erilaiset terrorijärjestöt tarjoavat netissä pelejä lapsille, rekrytointia, twitter-tilejä ja kaikkea mahdollista. On osattu löytää kanavat, joilla tavoitetaan ne ihmiset, joita ei aikaisemmin olisi voitu tavoittaa.

Karpela on Euroopan uhka-analyytikkoyhdistyksen puheenjohtaja. Vastikään alan ammattilaiset kokoontuivat Italiaan keskustelemaan muuttuneesta terrorismin kuvasta. Kaikki olivat yhtä mieltä, että yksittäisten, itsenäisesti toimivien terroristien tekemistä iskuista on tullut vallitseva toimintamalli. Samalla tekijöiden motiivit voivat vaihdella suuresti.


- Uskonto on enemmän keppihevonen ja linkit tekijöiden välillä löytyvät enemmän yhteisistä kasvuympäristöistä, arvoista, jännityksen hakemisesta ja huomionhakemisesta. Internet tarjoaa yksittäisille terroristeille mahdollisuuden luoda oma vertaistukiryhmänsä ja saada vahvistusta siitä itselleen, Karpela summaa uusimmat uhka-analyytikkojen tekemät havainnot.


LUE KOKO UUTINEN TÄÄLLÄTotti Karpelan luento Counter-Terrorism & Security Conference 2017: Online-radikalisoituminen modernin terrorismin osana


Totti Karpela luennoi IACSP:n seminaarissa Counter-Terrorism & Security Conference 2017
 24.7.2017 Online radikalisoitumisesta modernin terrorismin osana Hong Kongissa.


Alla luennon otsikointia.Radicalization of Muslim in Southeast Asia


Speaker: Mr Totti Karpela CTM, CEO & Director of Peace of Mind Threat Management Company Ltd, Hong Kong

    • How can we identify and protect vulnerable groups from radicalisation?
    • Tackling the conditions conducive to the spread of terrorism
    • De-radicalization program - who are the targets and what are the latest recruitment tactics?
    • Grassroots & Lone wolf terrorism patterns and motivation and why this tactic is increasing?
1
Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.