Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Tässä uutiskirjeessä


HAAGA HELIA suomi Koulutus.fi pieni jpg KK
Totti Karpelan viimeiset maaliskuun päivät alennuksella


2000 € + matkat + alv / ei rajoituksia osallistujamäärään (normaalisti 3000 - 3500 €)


Vapaana vielä:


20.3. / 21.3. aamupäivä / 22.3. / 24.3. iltapäivä / 27.3.  / 28.3.
Haastava asiakas sosiaali- ja terveydenhuollossa 23.3.2017 Helsinki


Asiantuntijat: Hannu Lauerma, Raisa Cacciatore, Totti Karpela

Paikka: Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, Helia-talon auditorio, Ratapihantie 13, Pasila, Helsinki


Hinta: 210,80 €


Päivän ohjelma:

9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.30-9.45 Avaussanat, Evipro

9.45-11.15 Väkivaltauhan taustat ja aggression kohtaaminen hoitosuhteissa, Hannu Lauerma, ylilääkäri, Psykiatrinen vankisairaala

11.15-12.15 Ruokailu (omakustanteinen)

12.15-13.45 Haastavat tunteet ja aggression hallinta - elinikäistä opettelua, Raisa Cacciatore, lastenpsykiatri, asiantuntijalääkäri, tietokirjailija, kouluttaja

13.45-14.15 Kahvit

14.15-15.45 Puhe-judo: uhkaavan tai haastavan asiakkaan rauhoittelu ja hallinta vuorovaikutuksen avuilla, Totti Karpela, toimitusjohtaja, pääkouluttaja, Mielenrauha Oy

15.45-16.00 Loppuyhteenveto ja tilaisuuden päätös


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISETTotti Karpela: Kohtuuttomat valittajat 3.5.2017


Miten toimia, kun asiakkaiden valitus ylittää kohtuuden rajat?


Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on "ammattivalittaja" ja valittamiselle ei näy loppua?


Tämän koulutuksen jälkeen hoidat hankalatkin tapaukset tyylillä!


Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa erityyppisten valittajien käyttäytymismallit ja tiedät, miten valitusten käsittely hoidetaan kunnialla loppuun eri osapuolia tyydyttävällä tavalla. Totti Karpela tarjoaa selkeitä ja helposti noudatettavia toimintamalleja kohtuuttomien valitusten ja sitkeiden valittajien kanssa toimimiseen.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET

Vastuuton työkäyttäytyminen, Sihteeri- ja Assistentti 2017 -laivaseminaari 10.-12.5.2017


Sihteeri ja Assistentti -laivaseminaari on Kauppakamarin Koulutuksen jokakeväinen tapahtuma, josta saat mukaasi monipuolista tietoa omaan arkeen sovellettavaksi ja työpaikalle vietäväksi.Tänä keväänä pistetään stoppi turhalle säätämiselle ja haetaan motivaatiota kohti pysyviä tuloksia, ryppyotsaisuutta välttäen.

Työpaikkakiusaamisesta puhutaan paljon, mutta mitä tarkoittaa vastuuton työkäytös? Onko sinulla keinoja puuttua kollegasi vastuuttomaan työkäytökseen työkaverina? Aiheeseen tarttuu turvallisuusalalla 30 vuotta vaikuttanut Totti Karpela.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
9.6. Puhe-judo koulutus, Helsingissä, klo 09-16


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa. Erityisesti tunnepitoisissa vuorovaikutus- ja palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa.


Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tunnepitoisten tilanteiden hallintaan.


Koulutuspaikka: Helsingissä, toistaiseksi avoin.Hinta        

150 € + alv


Hinta sisältää:

  • Koulutusmateriaalin
  • Todistuksen
  • Kahvitarjoilun

Koulutuksen edullisesta hinnasta johtuen lounas ei sisälly hintaan.


Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.


Peruutusehdot:


30 pv ennen kurssia veloituksetta. Tämän jälkeen 100 % korvaus. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.Paikkoja vielä vapaana AETAP Seminaariin Dublinissa 24.-27.4.


AETAP-2017-flyer 02

Seminaariin on ilmoittautunut jo yli 70 ammattilaista Euroopasta, Yhdysvalloista, Aasiasta, Pohjoismaista sekä Australiasta.

Seminaarissa mukana sekä Core competencies, että yrityksille suunnattu oma threat management päivä.

Lisätietoa vuoden 2017 AETAP seminaarista tästä.

Juhlavuoden seminaarin ohjelma pdf AETAP 2017 program (443 KB)

Järjestyksessään 10. AETAP seminaari eli Euroopalaisten uhka-analyysiammattilaisten foorumi järjestetään 24.-27.4. Dublinissa. Seminaarissa kuulet viimeisimmät trendit sekä tiedot haastavan tai uhkaavan käytöksen ennaltaehkäisystä ja hallinnasta Euroopasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Afrikasta sekä Aasiasta. Osallistujaprofiili onkin mielenkiintoinen yhdistelmä eri taustojen omaavia osaajia. Maailmanluokan puhujien sekä luentojen lisäksi seminaarin parhainta antia on verkostoituminen Eurooppalaisten sekä muiden mantereiden organisaatioiden henkilöstön hyvinvoinnin ammattilaisten sekä aihepiirien huippuasiantuntijoiden kanssa seminaarin ympärille luotujen sosiaalisten tapahtumien ja yhteisen ajanvieton parissa.

Olisi upeaa nähdä muiden pohjoismaiden sekä Euroopan edustajien lisäksi juhlaseminaarissa vahva suomalaisedustus joten jos kiinnostuit seminaarista ja kaipaat lisätietoja otathan yhteyttä Totti Karpelaan tai Heikki Neuvoseen.


Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.