Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Uusi verkkokurssi "Haasteelliset palvelutilanteet" VALMISTUNUT


Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy ja ComCraft Solutions Oy yhdistivät osaamisensa ja loivat koulutusratkaisun, jolla koko organisaatio voidaan kouluttaa haastavien tilanteiden hallintaan samanaikaisesti.  Koulutuksen käytännönläheisiä toimintamalleja voivat hyödyntää kaikki ammattilaiset, jotka voivat kohdata työssään haastavia tai tunnepitoisia asiakkaita.

"Koko tiimin kouluttaminen samanaikaisesti tuo tavoitteen yhteiseksi, osaamista jaetaan ja hyvät toimintatavat saadaan nopeasti koko organisaation käyttöön. Tällä on usein myös suora vaikutus työssä viihtymiseen ja jaksamiseen. On ikävää hoitaa haastavia asiakaskohtaamisia, jos ei tiedä, mitä pitäisi sanoa tai tehdä tai jos ei pysty tilanteen jälkeen palauttamaan omaa työvirettään. Tästä siis hyötyy välittömästi niin organisaatio kuin yksittäiset työntekijätkin", kertoo Mielenrauha Koulutuspalveluiden toimitusjohtaja Totti Karpela.

LUE LISÄÄ

Verkkokurssin esite PDF: pdf Haasteelliset palvelutilanteet verkkokurssi (74.9 KB)

Lisätietoja ja maksuton tutustuminen verkkokurssiin: Heikki Neuvonen, myynti- ja markkinointipäällikkö, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy / 050 336 2624 / etunimi.sukunimi@mielenrauha.com

Totti Karpela Ylen Aamu-tv:ssä kertomassa Puhe-judosta ja rauhoittelusta


Näyttökuva 2016-09-23 kello 10.25.14Nykyihminen kykenee ärsyyntymään monenlaisesta asiasta. Mediassa on puhuttu someraivosta, rattiraivosta ja jopa kassakapulan käytön on kerrottu nostavan joillakin tunteet pintaan.


Miten kannattaa toimia, kun löytää itsensä tilanteesta, jossa tunteet ovat syystä tai toisesta kuumentuneet?


Jankkaamiseen lähtemisen sijaan aamu-tv:ssä vieraillut kouluttaja Totti Karpela suosittelee puhejudoa. Yhdysvalloissa 70-luvulla kehitetyn puhejudon periaatteena on rauhoittaa kiihtynyt ihminen myötäilemällä hänen tuntemuksiaan.


- Korostaisin, että vaikka puhutaan puhejudosta, niin vastapuoli puhuu ja rauhoittelija käyttää pehmeää tietä, sitä judoa, Karpela painottaa.


Tutustu rauhoittelun perusmekaniikkaan Ylen haastattelun kautta!

19.12.2016 Puhe-judo 1: Peruskurssi


Helsingissä


Klo 09-16


Ilmoittautumiset: heikki.neuvonen @mielenrauha.com


Puhe-judo™ 1: Peruskurssi keskittyy haastavien palvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustilanteiden parempaan hallintaan. Puhe-judo™ koulutukset ovat suosituin koulutuskokonaisuutemme ja tarjoaa käytönnönläheisiä neuvoja miten kiihtyneiden henkilöiden ja asiakkaiden kanssa tulisi ammattimaisesti toimia sekä miten saamme vastapuolen rauhoiteltua tehokkaasti vuorovaikutuksen keinoin.Hinta        

150 € + alv


Hinta sisältää:

  • Koulutusmateriaalin
  • Todistuksen
  • Kahvitarjoilun

Koulutuksen edullisesta hinnasta johtuen lounas ei sisälly hintaan.


Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.


Peruutusehdot:


30 pv ennen kurssia veloituksetta. Tämän jälkeen 100 % korvaus. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.
Totti Karpela luennoimassa 27.10. Kiinassa Forensics & Police Tech Expo 2016 seminaarissa


Totti Karpelan "Online Radicalization and Single Cell Terrorists" - luento on yksi kansainvälisen kriminologia-seminaarin Keynote-aiheista jossa hän käsittelee radikalisoitumisprosessia ja sosiaalisen median vaikutuksia terroristien rekrytoinnin ja iskujen valmistelun apuvälineenä.

Lisätietoa seminaarista.

Koulutusta edullisesti joulu-helmikuulle


Mielenrauha Oy tarjoaa tämän uutiskirjeen vastaanottaneille kaikkia koulutuksia normaalia edullisemmin hinnoin ajanjaksolle: 1.12.2015 - 31.1.2016

  • 4 tunnin peruskoulutukset

  • ei rajoituksia osallistujamäärään / kiinteä hinta

  • ennakko- ja palautekyselyt + raportointi asiakkaalle

Totti Karpelalla vapaana vielä joulu-helmikuu välillä vielä noin 15 vapaata päivää.Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.