Ota yhteyttä

Puh: 09 727 99 370

info@mielenrauha.com
Sähköinen  

Avoimet kurssit


2.10. Piinaavat valittajat, Totti Karpelan 4 tunnin koulutus
Kauppakamarin koulutus

5.11. Puhe-judo 1: Peruskurssi
4 tunnin mittaisena
Kauppakamarin järjestämänä

29.11.2019 Vainoajat ja uhkailijat kuriin, lähivalmennus ja stream
Kauppakamarin järjestämänä

Ajankohtaista  


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner13.5.2015 Puhe-judo™ 3: Työpaikan sisäiset haastavat viestintätilanteet, helsinki, klo 09.00-13.00


Kouluttajana pääkouluttaja ja toimitusjohtaja Totti Karpela, Mielenrauha OyLATAA ESITE TÄSTÄ: pdf Puhe-judo 3 (176 KB)


Ilmoittautumiset: Heikki Neuvonen, 050 336 2624, heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Ilmoitattehan ilmoittautumisen yhteydessä: nimenne, organisaation, työtehtävän/tittelin, sähköpostiosoitteen ja laskutustietonne.Mielenrauha uudisti koulutusvalikoimaansa ja verkkosivujaan


Mielenrauha koulutuspalvelut Oy uudisti alkuvuoden 2015 aikana palvelu- ja koulutusvalikoimaansa. Laaja-alainen yli 40 koulutuskokonaisuutta sisältänyt kurssitarjotin pyrittiin uudistamaan ja muuttamaan asiakkaillemme selkeämmäksi kokonaisuudeksi.


Valikoimamme on nyt jaoteltu yhdeksään kategoriaan ja pääset tutustumaan kursseihin alla olevista linkeistä:Tervetuloa tuloa tutustumaan uusittuihin verkkosivuihin ja palveluvalikoimaan TÄSTÄ!
Tarjoamme nyt koulutusta edullisesti elokuulle


Tarjoamme nyt koko elokuun ajan Mielenrauha Oy:n kaikkia koulutuksia ja asiantuntijoita normaalia edullisemmin hinnoin viimeisen lomakuukauden kunniaksi!


Mikäli henkilöstönne on palannut elokuun aikana jo lomiltaan ja henkilöstölle halutaan tarjota energinen lähtölaukaus syksyn haasteisiin, nyt on oiva mahdollisuus saada koulutusta syksyn koulutushintoja edullisemmin mikäli koulutus pidetään elokuun aikana.


Tarjous voimassa niin kauan kuin vapaita ajankohtia ja kouluttajia on saatavilla.


Kampanja-aika 1.8. - 31.8.2015


Kysy hintojamme tai pyydä tarjous yrityksellenne:  Heikki Neuvonen, heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com tai 050 336 2624
Peace of Mind kouluttamaan Wells Fargon call centerin henkilöstöä Filippiineillä


Peace of Mind aloittaa kesällä Wells Fargon call centerin henkilöstön koulutuksen Filippiineillä. Call centerin henkilöstömäärä Filippiineillä on 6000 henkeä.

Wells Fargo on Yhdysvaltalainen rahoitusalan suuryritys. Viime vuonna Wells Fargo oli Forbesin mukaan maailman kahdeksanneksi suurin pörssiyhtiö. Henkilökuntaa yrityksen palveluksessa on 265.000 ja toimipisteitä WellsFargolla on yli 8700:ssa osoitteessa. Wells Fargolla on kolme gloaablia call centeriä, jotka palvelevat pankin asiakkaita eri puolilla maailmaa. Nämä keskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Intiassa ja Filippiineillä.Aircraft Interiors International 3/2015 artikkeli matkustamon käytösongelmista ja Totti Karpelan neuvoja tilanteiden hallintaan


Totti Karpela neuvoja ja asiantuntijakommentteja Aircraft Interiors International 3/2015 artikkelissa lentokoneen matkustamon ongelmista, niiden hallinnasta ja ratkaisumalleista. Artikkeli on 7 sivua pitkä jossa kabiinin erilaisia matkustajien aiheuttamia käytösongelmia on tarkasteltu hyvin laajasta sekä monelta kantilta.

Voit lukea ja ladata erittäin laadukkaan lehtijulkaisun 7 sivuisen artikkelin alla olevasta linkistä.

pdf Lue "Playground rules" artikkeli tästä (1.97 MB) 

"Playground rules"        

As reports of bad passenger behavior become more frequent thanks to social media ja celebrity mishaps, let's take a look at the law on board and how to handle bad situations

Words by John Walton. Illustration by Phil Hackett


12345678