Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

  • Tässä uutiskirjeessä

  • Liikematkustajan matkustusturvallisuuden verkkokurssi valmistunut!

  • Mielenrauhan uudet asiakkuudet ja alkavat koulutusprojektit Aasiassa: Scania Trucks, Cathay Pacific, Hong Kong Broadband Network

  • Kesän 2014 alennukset

  • Totti Karpelan kevään ja kesän viimeiset vapaat päivät

  • Kesän Puhe-judo koulutuspäivä 13.6.2014


HAAGA HELIA suomiKoulutus.fi pieni jpgFCGKK


Liikematkustajan matkustusturvallisuuden verkkokurssi valmistunut!


Matkaturva

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy ja ByIT Consulting ovat kehittäneet helppokäyttöisen verkkokurssin tukemaan liikematkustamisen turvallisuutta. Verkkokoulutusmateriaalin ensimmäiseen osaan on koottu kaikki olennainen perustieto onnistuneen ja turvallisen ulkomaanmatkan varmistamisesta. Jatkossa koulutuskokonaisuutta täydennetään eri osa-alueiden ja maantieteellisten alueiden syventävillä osilla.

Liikematkustukseen keskittyvän kurssin avulla henkilöstön tiedot ja taidot on helppo päivittää ajan tasalle kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kurssi on laadittu työnsä puolesta matkustaville ammattilaisille. Materiaalissa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi tärkeimmät henkilöturvallisuusasiat ulkomailla matkustettaessa. Kurssilla käsitellään videoiden sekä tehtävien kautta mm. turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, mitä vakuutuksista pitäisi huomioida, ulkoministeriön palvelut, liikematkustajan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen sekä paljon muuta.


Kurssi koostuu useista videoista ja niihin liittyvistä tehtävistä.

Kurssin aihealueet:

1 - Ennen matkaa
2 - Mitä mukaan?
3 - Matkalle
4 - Kohdemaassa
5 - Matkustajan terveys       
                                                                                                              
 
Kurssin opiskelua varten tarvitaan vain nettiyhteys ja selain. Opiskelu onnistuu myös erilaisilla mobiililaitteilla.

Kurssi on opiskeltavissa osoitteessa www.3tonline.fi

Tarvittaessa järjestelmästä voidaan tulostaa kunkin opiskelijan opiskelusuoritukset. Se myös muistuttaa kurssilaista automaattisesti hyvissä ajoin ennen kuin opiskelun takarajat ovat umpeutumassa.

Kurssin videot voidaan myös asentaa yrityksen omaan intranet-ratkaisuun.


LATAA ESITE TÄSTÄ: pdf Matkustuturvallisuuden verkkokurssi (2.69 MB)


KATSO ESITTELYVIDEO YOUTUBESSA


Mikäli haluat tietää lisää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Heikki.Neuvonen(at)Mielenrauha.com


Timo.Lahtinen(at)turvallisuus.com
HongKongMaisema10-01

MielenrauhaN uudet koulutusprojektit aasiassa


Cathay Pacific

Mielenrauhan ja Cathay Pacificin asiakkuus koulutusrintamalla saa jatkoa, kun Mielenrauha alkaa syksyn 2014 aikana kouluttamaan Cathay Pacificin asiakaspalvelukeskusten henkilökuntaa Hong Kongissa ja Intiassa. Cathay Pacific on vuonna 1946 perustettu lentoyhtiö joka on valittu 16 kertaa peräkkäin yhdeksi maailman parhaimmaksi lentoyhtiöksi. Cathay Pacificin laivueeseen kuuluu 136 lentokonetta joista 116 on laajarunkoisia pitkän matkan koneita. Vuonna 2011 Cathay Pacifin matkustajamäärä oli 27,5 miljoonaa. Työntekijöitä on tytäryhtiöt mukaanlaskettuna maailmanlaajuisesti 29,939 (11/2012).

Hong Kong Broadband Network

Mielenrauha aloittaa kouluttamaan Hong Kong Broadband Networkin palvelukeskuksen henkilökuntaa Manner-Kiinan puolella haastavien palvelutilanteiden ja haastavien asiakaskohtaamisten osalta syksyllä 2014. Hong Kong Broadband Network on Hong Kongin johtava laajakaista palveluiden sekä yhteyksien tarjoaja nopeiden sekä laadukkaisen yhtyeksien osalta (100Mbit/s ja yli). Pelkästään heidän valokuitukaapelin piirissä on yli 2 miljoonaa asuntoa ja yli 1800 toimistorakennusta.

Scania Trucks Kiina

Mielenrauha aloittaa syksyllä myös suomalaisille tutun organisaation Scania Trucksin myyntihenkilöstön valmennuksen Kiinassa reklamaatioiden vastaanottamisen osalta. Scania Trucksin palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 38 000 henkilöä. Scania on yksi maailman suurimmista rekkojen sekä bussin runkojen sekä voimansiirron valmistajista.


Kevään ja kesän 2014 tarjoukset


Mielenrauha Oy tarjoaa  koulutuksia seuraavin alennetuin hinnoin.

Ei rajoituksia osallistujamäärään


4h koulutus Totti Karpelan kouluttamana  28.4. / 29.4. / 30.4. ja 1.-30.6. ja 16.8. - 31.8.

2500 € + alv

4h koulutus Totti Karpelan kouluttamana 1.-12.8.

2000 € + alv

4h koulutus Jani Järvinen, Tero Ålander, Markus Markelin

1400 € + alv


Tarjous koskee kaikkia Mielenrauhan suosittuja kokonaisuuksia. Osa koulutuksista vain Totti Karpelan kouluttamana

Tiedustele vapaita ajankohtia ja kouluttajia Heikki Neuvoselta, 050 336 2624

PYYDÄ TARJOUS
Totti Karpelan viimeiset vapaat päivät kevät / Kesä


KEVÄT


28.5. / 30.5. /KESÄN EDULLISEMMAT PÄIVÄT


2.6. / 6.6. / 11.6.


1. - 12.8. / 18.8. / 20.8. / 22.8.
Puhe-judo

PUHE-JUDO KOULUTUs, Totti Karpela, Helsingissä 13.6.2014Käytännönläheinen, hauska ja paljon kehuttu Puhe-judo koulutus taatusti maamme yhden parhaimman kouluttajan ja luennoitsijan Totti Karpelan pitämänä - poikkeuksellisen edulliseen hintaan.
Puhe-judo kurssilla käydään läpi rauhoittelun sanatonta viestintää, tehokkaan ensivaikutelman luomista, aloitusrepliikkejä, rauhoittelutekniikoita ja myös ns. kiellettyjen sanojen lista. Keskustelun tyylikäs päättäminen silloinkin kun asiakas tai vastapuoli ei ole kanssamme samaa mieltä. Puhe-judo koulutuksessa saatujen työkalujen ja tekniikoiden avulla henkilöstö hallitsee paremmin haasteelliset viestintätilanteet ammattimaisesti, asiakasta kunnioittaen.


LISÄTIEDOT JA TARKEMMAT OTSIKOT


ILMOITTAUTUMINEN: heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com, 050 336 2624
Kohtuuton

Kohtuuttomat valittajat koulutus


Vuoden 2014 aikana todella kysytyksi ja kehutuksi noussut uusi koulutuskokonaisuus kohtuuttomien valittajien ja valitusten hallintaan. Ohessa muutamia oleellisimpia otsikoita sekä tietoa koulutuksesta.

Asiakaspalvelu ja sitkeät valittajat – Miten selvitä kohtuuttomista valituksista?

Kohtuuttomat valittajat -asiakaspalvelukoulutus antaa konkreettisia ja helposti noudatettavia toimintamalleja kohtuuttomien valittajien ja valitusten hoitamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi erilaiset valittajien käyttäytymismallit: normaalit, epärehelliset ja sairaalloiset valittajat. Koulutuksessa puidaan myös, minkälaiset yritykset useiten saavat niskoilleen sitkeitä valittajia ja mistä sitkeän valittajan tunnistaa jo varhaisessa vaiheessa.

Reklamaatioiden ja valitusten hoitaminen yrityksen näkökulmasta

Koulutus tarjoaa konkreettisia ohjeita reklamaatioiden käsittelyyn ja esittelee toimivan valitustenhallintastrategian kohtuuttomien valitusten varalle. Koulutuksessa pohditaan myös, miten arvioida valitusten jatkumisen ja uusiutumisen mahdollisuuksia.

Koulutuksessa käydään myös läpi, miten voidaan hallita asiakkaan hyvitystoiveita ja selkeyttää asiakkaalle valituskäytäntöjen ja hyvitysten rajallisuutta.

Reklamaatioiden onnistunut hoitaminen on osa yrityksen imagon rakentamista ja ylläpitoa. Valitustilanteet voivat uhata yrityksen mainetta. Tätä silmällä pitäen koulutuksessa käsitellään myös, miten toimia, jos media astuu mukaan kuvioon.

Valittajista selviytyminen asiakaspalvelijan näkökulmasta

Valittaminen on raskasta kohdata myös persoonatasolla. Yksi keskeinen seikka on keskittyä itse valitukseen eikä valittajan persoonaan. Koulutus opettaa tekniikoita tähänkin. Koulutus opettaa asiakaspalvelijoille konkreettisia keinoja, miten toimia kohtuuttomien vaatimusten, asiakkaan yhteistyön puutteen, riidan haastamisen tai perättömien väitteiden suhteen. Koulutuksessa selviää yksiselitteisesti, mitä sitkeiden valittajien kanssa kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.

Vakavimmillaan valittaminen johtaa uhkailuun. Koulutuksessa selvitetään, miten asiakaspalvelijan tulee toimia uhkausten suhteen. Uhkaus voi kohdistua asiakaspalvelijaan tai valittajaan itseensä. Koulutuksessa opetetaankin myös, miten toimia itsetuhoisen tai "viimeisenä keinona" valittavan kanssa.
Sanattoman viestinnän kurssi


Monet asiakkaamme ja Puhe-judo koulutuksiin ovat olleet kiinnostuneita kuulemaan enemmän sanattoman viestinnän merkityksestä viestinnässä sekä erityisesti haastavissa viestintätilanteissa tai konflikteissa.

Olemme nyt laatineet asiakkaidemme pyynnöstä Sanattoman viestinnän kurssin, joka on oikeastaan luokiteltavissa Puhe-judon jatko- tai lisäkoulutukseksi. Osaa koulutuksen teemoista on lyhyesti sivuttu Puhe-judon peruskurssilla, mutta kyseessä on 90 % kokonaan uusi koulutuskokonaisuus. Kurssista järjestettiin avoin koulutus helmikuussa josta saatiin erittäin hyvät palautteet.

Ohessa tarkempia otsikoita kurssista:

Painetilanteen vaikutus sanattomaan viestintään

- Tahattomat suojelueleet
- Stressin vaikutuksesta esiintyvät mikroeleet
- Miten uhkaavat tilanteet vaikuttavat elimistössämme?
- Synnynnäiset eleet ja reaktiot


Rauhoittelua sanattoman viestinnän keinoin

- Katseen merkitys
- Kasvonilmeiden vaikutus Darvinin ajoista nykypäivään
- Eckmanin, Friesenin ja Nummenmaan havaintoja ilmeistä
- Eleiden harmoniaa
- Etäisyyden vaikutus viestintään, reviiriajattelu käytännössä
- Minkälaisia kosketuksia meillä on käytössämme ja mitä alueita voi toisessa ihmisessä koskettaa?
- Ajan käyttö viestintävälineenä
- Universaalit viestit
- Miten luodaan positiivinen vaikutelma sanattoman viestinnän avulla?


Vaaran merkit kiihtyneen ihmisen kohtaamisessa

- Cut-off signaalit vaaranmerkkeinä ja alistumisen viesteinä
- Taistelurituaalit ja niiden merkitys konflikteissa
- Hyökkäystä edeltävät eleet ja ilmeet


Tahattomia kiihdyttimiä – mitä asioita meidän tulisi välttää kiihtyneen ihmisen kohtaamisessa

- Maltti on valttia myös sanattoman viestinnän osalta > Rauhallinen viestintä vs. kiihtynyt liikehdintä
- Vaaralliset eleet
- Uhka- ja status-eleet
- Kulttuurisidonnaiset sanattoman viestinnän eleet
- Muutama sana vaatetuksesta ja ulkoisista symboleista
- Seksuaalisuuteen liittyvä viestintä
Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.