Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner


Tässä uutiskirjeessäMielenrauhan uusien koulutuskokonaisuuksien esittelyt sekä tutustumistarjoukset uusiin koulutuksiin


Katsaus Aasian Peace Of Mind - Threat management company Ltd. tapahtumista kuluneiden 6 kuukauden ajalta


Talvi- ja lomasesongin tarjoukset 2012-2013


Asiantuntija-artikkelit; Expatrium-lehden kesänumerossa 75/2012 ilmestynyt Mielenrauha Oy:n artikkeli "Vainottuna ulkomailla"  ja Turvallisuus&Riskienhallinta-lehdessä ilmestynyt artikkeli työpaikkakiusaamisen torjunnasta


Mielenrauhan avoimet ja yhteistyökumppaneiden yhdessä järjestämät seminaarit syksyn 2012 osalta: UUTUUTENA MM. Puhe-judo YT-neuvotteluihin; Miten valmistaudun haastavien yt-tilanteiden viestintään


HAAGA HELIA suomiEduhouse logo 06FCGKKMielenrauhan uudet koulutukset ja tutustumistarjouksetKriisijohtamisen perusteet lähiesimiehille

4 tai 8 tunnin mittaisena

Koulutuksen tavoitteita:

- Lisää työpaikan turvallisuutta.
- Hyvä johtaminen ja esimiestyöskentely auttaa henkilöstön sitoutumisessa, vähentää työpaikkakiusaamista ja lisää turvallisuutta.
- Kriisitilanteiden onnistuneen hoitamisen edellytyksenä on luottamus esimiehen ja työntekijöiden välillä. Paketti antaa työkaluja luottamuksen rakentamiseksi.
- Uusia näkökulmia riskien tunnistamiseen ja työpaikan sisäiseen koulutukseen.

Käsiteltäviä aiheita:

- Mitä on kriisijohtaminen?
- Apuvälineitä arkipäiväiseen johtamiseen ja luottamuksen rakentamiseen
- Kaksi erilaista johtamisotetta: kontrolloiva ja passiivinen
- Riskien tunnistaminen
- Harjoittelu ja koulutus
- Stressireaktioiden vaikutus
- Kriisitilannejohtaminen
- Jälkihoidon merkitys työyhteisössä.

Kouluttaja Simo Tuiskun koulutuksesta saamia palautteita ja kommentteja asiakkaan järjestämästä esimiesten ja johdon valmennuspäiviltä:

"Koulutus oli kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen. Konkreettiset esimerkit siitä miten ihminen reagoi uhkatilanteissa ja miten esimies kykenee minimoimaan oikealla johtamisella vaaratilanteita, oli kiinnostavaa. Kouluttajan omakohtaiset kokemukset työelämästä antoivat koulutukseen myös mukavan lisämausteen."

"Kontroloiva-passiivinen (johtaja), ominaisuudet kriisitilanteessa. Kumpaisessakin hyviä puolia, kuin myös huonoja puolia. Ennakointi kriisitilannetta ajatellen. "

"Erilaiset johtamistyypit ja niiden toiminta eri tilanteissa. Oikeastaan kaikki käsitellyt aiheet olivat mielenkiintoisia. Hauskaa oli se, kun kerrottiin paljon "omakohtaisia" kokemuksia asioista ja tilanteista."

"Kaikki osiot olivat hyviä pisti miettimään omia tilanteita omaa toimintaa kaiken kaikkiaan omaa toimintaa ja sen puutteita."

"Kokonaisuutena "toimiva paketti"! Hyvin esitetty ja esimerkit sopivia tilanteisiin."

Lisätietoja kurssista TÄÄLTÄ tai heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Kriisijohtamisen syventäväkurssi yritysten ja organisaatioiden johdolle ja esimiehille

4 tai 8 tunnin mittaisena

Turvallisuus on "edestä johtamista" siksi koulutuksessa paneudutaan syvällisemmin erilaisiin johtamistapoihin ja malleihin. Koulutus tarjoaa hyvät perusteet kriisiin ennakointiin, varautumiseen ja ennaltaehkäisyyn. Käsiteltävinä aiheina mm. Erilaiset johtamisotteet, kriisijohtaminen, kriisiviestintä ja tilanteista oppiminen sekä jälkihoito. Koulutus pienentää kriisien toteutumistodennäköisyyttä, minimoi aiheutuneita vahinkoja ja auttaa organisaatioita toipumaan kriiseistä nopeammin.

Lisätietoja kurssista TÄÄLTÄ tai heikki.neuvonen(at)mielenrauha.comKriisiorganisaation kokoaminen ja toiminta

4 tai 8 tunnin mittaisena

Kriisien menestyksekäs hallinta ja niistä selviäminen tarvitsevat tuekseen osaavan ja toimivan kriisiorganisaation.

Koulutuksessa paneudutaan yrityksen, organisaatioin tai yhteisön kriisiorganisaation kokoamiseen ja toimintaan. Koulutus antaa myös mahdollisuuksia kehittää tai kokeilla jo olemassa olevan kriisiorganisaation toimintaa. Käsiteltävinä aiheina ovat mm. kriisiorganisaation kokoonpano, toiminta sekä kriisin jälkeinen arviointi. Koulutus pienentää kriisien toteutumistodennäköisyyttä, minimoi aiheutuneita vahinkoja ja auttaa organisaatioita toipumaan kriiseistä nopeammin.


Lisätietoja kurssista TÄÄLTÄ tai heikki.neuvonen(at)mielenrauha.comTutustumistarjous Kriisijohtamiskoulutuksille tämän uutiskirjeen saajille, ilman osallistujamäärärajoitusta:


Yksi 4 tunnin kriisijohtamiskoulutus 1600 € (norm.2200 €).

Kaksi 4 tunnin kriisijohtamiskoulutusta 2900 € (norm. 4400 €).

Kaikki kolme 4 tunnin kriisijohtamiskoulutusta 4200 €  (norm 6600 €).Pyydä tarkennettu tarjous TÄÄLTÄ tai suoraan heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com

Katsaus Aasian Peace Of Mind - Threat management company Ltd. tapahtumista kuluneiden 6 kuukauden ajalta


Peace of Mind on jatkanut menestyksekästä koulutusyhteistyötään Hong Kongin kauppakamarin kanssa. Kursseja on järjestetty haastavien asiakastilanteiden hallinnasta, puhe-judosta ja häirintärikosten ennaltaehkäisystä. Tulevana syksynä järjestetään vielä koulutustilaisuuksia mm. aiheesta "How to deal with peristant complainers and quedrulants". Kesällä tehtiin sopimus Hong Kong Intercontinental hotellien henkilökunnan koulutuksista sekä Hong Kong Productivity Councilin (HKPC) kurssien kouluttajana toimimisesta. HKPC kouluttaa Hong Kongin erityistaloushallintoalueen viranomaisia, kuten esimerkiksi poliisin, tullin, rikosseuraamuslaitoksen ja ns. kunnallisen sektorin työntekijöitä. Syyskuussa järjestämme ensimmäiset erilliset koulutuksen Cathay Pacificille sekä Dragonairille ja tuleva syksy pitää sisällään neuvottelut koko Kiinan alueella järjestettävästä koulutuksesta ison logistiikkayrityksen sekä autoteollisuuden toimijan kanssa. Lokakuun ja joulukuun välillä on sovittuna kuusi eri koulutustilaisuutta joiden myötä saamme lisää jalansijaa Hong Kongin ja Kiinan alueen markkoinoille. Lisäksi kesän aikana järjestimme ensimmäisen tilaisuuden Singaporenkin puolella.

Olemme myös hankkineet lisää asiantuntemusta Kiinan ja Aasian markkinoille Hong Kongin poliisilaitoksen riveistä sekä Hong Kong City Universityn kriminologian laitoksen puolelta. Uusilla yhteistyökumppaneillamme pystymme tarjomaan palveluita englanninkielen lisäksi myös kantoninkiinaksi ja mandariinikiinaksi.

Elokuussa otimme vastuullemme edustaa Australasian uhka-analyysiammattilaisten yhdistystä (Australasian Association of Threat Assessment Professionals) Hong Kongissa.

Tulevaisuus Helmijokialueen suistossa näyttää siis kovin valoisalta ja aktiiviselta.

Lisätietoja Aasian alueen palveluistamme saat heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com tai totti.karpela(at)mielenrauha.com osoitteesta.


Peace Of Mind Ltd:n verkkosivuille TÄSTÄ.


Talvi- ja lomasesongin tarjoukset 2012-2013Tammikuussa viikot 1-2 (1.-13.1.) Mielenrauhan kaikki 4 tunnin koulutukset

Avoin kouluttaja 1200 € + alv (norm. 2200 € + alv)

Totti Karpela 2000 € + alv (norm. 3300 € + alv)Joulukuun 1. - helmikuun 28. Mielenrauhan kaikki 4 tunnin koulutukset

Avoin kouluttaja 1600 € + alv (norm. 2200 € + alv)

Totti Karpela 2500 € + alv (norm. 3300 € + alv)
Pyydä tarkennettu tarjous TÄÄLTÄ tai suoraan heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Asiantuntija-artikkelit; Expatrium-lehden kesänumerossa 75/2012 ilmestynyt Mielenrauha Oy:n artikkeli "Vainottuna ulkomailla"  ja Turvallisuus&Riskienhallinta-lehdessä ilmestynyt artikkeli työpaikkakiusaamisen torjunnastaExpatrium-lehden kesänumerossa 75/2012 ilmestynyt Mielenrauha Oy:n artikkeli "Vainottuna ulkomailla" artikkelin voit ladata oheisesta linkistä pdf Vainottuna ulkomailla (233 KB)Turvallisuus&Riskienhallinta-lehdessä ilmestynyt artikkeli "Estä työpaikkakiusaaminen" artikkelin voit ladata oheisesta linkistä
pdf Työpaikkahäirinnän ehkäisy (3.86 MB)


Mielenrauha Oy:n avoimet kurssit syksy 2012


Mielenrauha järjestää yhdessä lukuisten yhteistyökumppaniensa kanssa syksyllä 2012 avoimia koulutuksia. Alla otsikoituna kurssien ajankohdat, pitopaikat ja linkkiä klikkaamalla pääset palveluntarjoajan sivuille katsomaan tarkemman ohjelman sekä ilmoittautumaan sähköisesti. Avoimista kursseista saat myös tietoa Heikki Neuvoselta, os. heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com27.9. FCG: Esimiehenä vanhustenhuollossa - seminaari


Haastavat tilanteet työyhteisössä

·         työyhteisön konfliktitilanteet

·         kuinka toimia esimiehenä

·         kuinka ohjata ja tukea työntekijöitä

·         aggressiivisesti käyttäytyvän vanhuksen kohtaaminen

·         vaativien omaisten ja muiden sidosryhmien kohtaaminen


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN27.9. Turun AMK; Kun auttajaa uhataan - koulutus, Totti Karpela


- Miten toimia turvallisesti ja oikein?
- Aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen
- Omat asenteet konfliktien hallinnassa
- Helpot toimintamallit haasteelliseen kohtaamistilanteeseen
- Omien tunteiden käsittely tilanteen aikana ja jälkeen

Koulutus on elämyksellinen ja hauska sisältäen runsaasti
valokuvia ja videoita sekä case-esimerkkejä.


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN28.9. Eduhouse Trainings: Puhejudo – näin rauhoitat kiihtyneen ja aggressiivisen asiakkaan


Monet palvelualojen ammattilaiset kohtaavat työssään tilanteita jolloin asiakas käyttäytyy kiihtyneesti ja aggressiivisesti. Tilanne pitää tällöin pystyä rauhoittamaan nopeasti tai se voi muuttua vaaralliseksi.
Puhe-Judon™ peruskurssilla perehdytään vuorovaikutustaitojen avulla tapahtuvaan kiihtyneen ihmisen ammattimaiseen rauhoitteluun. Puhe-Judo™ on alun perin 1970-luvulla Yhdysvalloissa viranomaisille kehitetty vuorovaikutusjärjestelmä, jota nykyään koulutetaan asiakaspalvelun ammattilaisille neljällä eri mantereella.


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN2.10. Kymenlaakson Kesäyliopisto: Puhe-judon peruskurssi, Totti Karpela


Miten ammattilainen asennoituu konflikteihin?
Miten pystyn valmistautumaan haasteellisiin viestintätilanteisiin?
Mitkä ovat rauhoittelun ammattilaisen tunnusmerkit?
Miksi asiakas kiihtyy?
Aggressio-oppineen kohtaaminen
Mitä ovat taistelurituaalit?
Miten ensivaikutelma ja ennakkoasenteet vaikuttavat konfliktien hallintaan?
Kehonkielen taikaa, mitä ovat rauhoittavat eleet?
Mitä eleitä ei ainakaan kannata käyttää?
Aloitus, rauhoittelu, ratkaisun etsiminen ja tilanteen tyylikäs päättäminen
Jokaiselle jotakin eli Puhe-Judon™ helposti muistettavat peruslauseet


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN5.10. Eduhouse Trainings: Puhe-judoa YT-neuvotteluihin, miten haastavien yt-tilanteiden viestintään kannattaa valmistautua, Totti Karpela


Talouden laskusuhdanteessa joudutaan monissa organisaatioissa vähentämään henkilöstöä. YT-tilanteiden viestintä on vaikeimpia esimiehen kohtaamia tehtäviä ja siihen on valmistauduttava huolellisesti. 

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa perehdytään mm. seuraaviin teemoihin: kuinka varautua ja kohdata ihmisten negatiivisia tunnetiloja ja toimenpiteitä, kuinka käsitellä omia tunnereaktioita, kuinka rauhoitella kiihtynyttä henkilöä sekä miten toimia jos odotetaan uhkaavaa käytöstä. 


MITEN HAASTAVIEN YT-TILANTEIDEN VIESTINTÄÄN KANNATTAA VALMISTAUTUA
- Ensivaikutelman ja ennakkoasenteiden kohtaaminen
- Miten kohdata toisen ihmisen negatiivisia tunnetiloja ja miten käsittelen omia tunnereaktioitani?
- Entä sitten, kun toisen osapuolen identiteetti muodostuu työn kautta?
- Miten varautua negatiivisiin reaktioihin ja toimenpiteisiin?
- Erilaisten viestintätyylien kohtaaminen
- Rauhoittelun perusteet
- Entä miten toimia silloin, kun odotetaan uhkaavaa käytöstä?
- Häirintään ja uhkailuun varautuminen


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN10.10. Kuopion Vartiontipalvelu: Puhe-judo, Totti Karpela


Puhe-judo on vaativien asiakaspalvelutilanteiden viestintämenetelmä. Useimmat hankalat kohtaamiset voidaan hoitaa puhumalla. Päävastuualueina koulutuksessa on väkivaltatilanteiden alkusyiden selkokielinen kuvaaminen, konfliktien maltillinen ennakointi ja niiden hallinta sekä uhkatilanteiden rauhoittaminen puhumalla.

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN12.10. Eduhouse Trainings: Impulsiivisen väkivallan ennaltaehkäisy oppilaitoksissa


Valtaosa uhka- ja väkivaltatilanteista koulussa on luonteeltaan ja laadultaan varsin spontaania. Tässä koulutuskokonaisuudessa keskitymme koulujen henkilökunnan ja oppilaiden turvallisuuteen ja fyysisenkoskemattomuuden parantamiseen. Koulutus sopii kaikille koulussa työskenteleville aikuisille
Koulutuksessa käytetään lukuisia käytännönläheisiä esimerkkejä elävästä koulumaailmasta. Tule kuuntelemaan käytännön neuvoja ja kotimaiseen koulukulttuuriin sopivia ratkaisumalleja! 


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN12.10. Eduhouse Trainings: Häirintärikosten ennaltaehkäisy, Totti Karpela


Yritys ja sen avainhenkilöt voivat joutua monenlaisen häiriköinnin kohteeksi. Häiriköintiä voi tapahtua fyysisesti tai verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Tilanne on aina vakava ja kuormittaa häirinnän kohteiksi joutuneiden henkilöiden työkykyä sekä yrityksen mainetta.

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään yleisimpiä yritysten kohtaamia häirintärikosten muotoja ja valmistaudutaan niiden ennaltaehkäisyyn. Tule kuuntelemaan käytännön neuvoja ja esimerkkejä! 

Koulutus on tarkoitettu yrityksen henkilöstöstä, ulkoisesta viestinnästä sekä turvallisuudesta vastaaville henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan häirintärikosten ennaltaehkäisyssä.


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN17.10. SASKY: Puhe-judon peruskurssi, Vammala, Totti Karpela


Miten ammattilainen asennoituu konflikteihin?
Miten pystyn valmistautumaan haasteellisiin viestintätilanteisiin?
Mitkä ovat rauhoittelun ammattilaisen tunnusmerkit?
Miksi asiakas kiihtyy?
Aggressio-oppineen kohtaaminen
Mitä ovat taistelurituaalit?
Miten ensivaikutelma ja ennakkoasenteet vaikuttavat konfliktien hallintaan?
Kehonkielen taikaa, mitä ovat rauhoittavat eleet?
Mitä eleitä ei ainakaan kannata käyttää?
Aloitus, rauhoittelu, ratkaisun etsiminen ja tilanteen tyylikäs päättäminen
Jokaiselle jotakin eli Puhe-Judon™ helposti muistettavat peruslauseet


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN18.10. FCG Hoitaja mielenterveysasiakkaan tukena - seminaari: Vihamielisen asiakkaan kohtaaminen


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN


25.10. AJANTIETO: Kiihtyneen ihmisen ammattimainen rauhoittelu


- Omat asenteet ja valmiudet
- Miten ja miksi ihmiset kiihtyvät
- Sanatonta viestintää rauhoittelutilanteisiin
- Toimintamalleja haastaviin
  viestintätilanteisiin


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN26.10. Eduhouse Trainings: Puhe-judo sos.terv. puolelle, Juha Niemelä


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN


9.11. Eduhouse Trainings: Työpaikkakiusaamisen ennaltaehkäisy, Totti Karpela ja Hans Kivimäki


harvoin.

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa tarkastellaan työpaikkakiusaamista eri näkökulmista ja tuodaan konkreettisia ratkaisutapoja työnantajille, esimiehille, henkilöstöasiantuntijoille sekä työterveyshuollolle. Koulutuksen painopiste on kiusaamisen ennaltaehkäisyssä ja varhaisessa puuttumisessa. Lisäksi koulutuksessa perehdytään työnantajan juridisiin velvollisuuksiin ja työpaikkakiusaamistapauksissa sovellettavaan lainsäädäntöön.

Koulutus on suunnattu työnantajille, esimiehille, HR-asiantuntijoille sekä työterveyshuollolle.

Klo 9.00-10.30 Työpaikkakiusaamisen ehkäisy työyhteisössä, Totti Karpela
    Mitä työpaikkakiusaaminen tarkoittaa?
    Työpaikkakiusaamiselle altistavia tekijöitä?
    Minkälaisia eri kiusaamisen muotoja on olemassa ja miten ne voidaan tunnistaa?
    Miten kiusaamiseen tulisi reagoida?
    Mistä tukea kiusatulle?
    Kiusaamisen vaikutukset työyhteisöön?

Klo 10.30-12.00 Työantajan juridiset velvollisuudet työpaikkakiusaamistapauksissa, OTK Hans Kivimäki
    Työturvallisuuslain velvoitteet
    Esimiehen juridiset oikeudet ja velvollisuudet
    Työntekijää suojaavat lait


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN
13.11. Kuntakamarin koulutus; Haasteellisten palvelutilanteiden hallinta, Totti Karpela


oikeudenmukainen jonotusjärjestelmä
kiireellisyysperusteiden selkiyttäminen asiakkaille
miten omat ennakkoasenteet vaikuttavat onnistuneeseen rauhoitteluun?
mitä työasusi ja työpisteesi kertoo sinusta työntekijänä?
tehokkaan ja ammattimaisen ensivaikutelman luominen
hyviä aloitustekniikoita konfliktitilanteisiin
Puhe-JudonTM perusteet

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN


20.11. HAAGA-HELIA Valmennukset: Asiakaspalvelu erilaisissa asiakastilanteissa - miten hallitset vaikeat asiakaskohtaamiset? Totti Karpela


Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön työkalupakki laadukkaan asiakaspalvelun kehittämiseksi.yrityksen kilpailueduksi. Vaativat asiakastilanteet voivat nostaa asiakaspalveluhenkilöstön stressitasoa ja laskea asiakaspalvelun tasoa. Tässä koulutuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi, miten hankalat asiakastilanteet otetaan haltuun. Hyvä tilannehallinta asiakaspalvelussa on sekä asiakkaan että työntekijän etu.

 Toteutus ja kouluttajat

Koulutus toteutetaan HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun ja Mielenrauha Oy:n yhteistyönä. Kouluttajat: yliopettaja Marko Mäki HAAGA-HELIA amk:sta ja Mielenrauha Oy:n valmentaja.


LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN13.12. Suomen Ensiapukoulutus: Työpaikkakiusaaminen (kokopäivän koulutus), Totti Karpela


LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINENYstävällisin terveisin,


Heikki Neuvonen


Myynti- ja Markkinointipäällikkö

Mielenrauha Oy


heikki.neuvonen(at)mielenrauha.com


Heikki Neuvonen


Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.