Header

Näyttökuva 2016-02-11 kello 11.27.56

Ota yhteyttä


Facebook

Tutustu
Mielenrauhan Facebook-sivuihin

AjankohtaistaKansainvälinen saavutus


YHTEISTYÖSSÄ


Koulutus.fi pieni jpg

Images


Temi logo med


PALKINNOT

Success story award winner

Mielenrauhan 29.10. webinaarin tallenne


29.10. kutsuvieras luentotilaisuus ja webinaari työyhteisön sisäisten haasteiden ja ongelmien hallitsemiseksi oli menestys. Saimme tilaisuuden kaikki 50 paikkaa täyteen ja webinaarin on katsonut jo 185 ihmistä. Palautteiden keskiarvo on yli 9 asteikolla 4-10 joka kertoo myös omalta osaltaan luentojen onnistumisesta.


Haluamme tarjota kaikille Mielenrauhan asiakkaille mahdollisuuden katsoa webinaari tallenteena:

https://www.youtube.com/watch?v=lQ3wbDgqRdQ


Mielenrauhan 5-portainen koulutuspolku toimivan työyhteisön luomisesta aina kiusaamisen ja häirinnän ennaltaehkäisyyn

TASO 1: Kohti toimivampaa työyhteisöä toimintaympäristömme muuttuu, muutummeko me mukana?


TASO 2: Resilienssi eli Muutoksen hallinta koulutus organisaatioihin joissa on tulossa muutoksia tai joissa parhaillaan puhaltaa muutoksen tuulet


TASO 3: Puhe-judo 3: Organisaation sisäiset haastavat vuorovaikutustilanteet


TASO 4: Vastuuton työkäyttäytyminen ja siihen puuttuminen


TASO 5: Työpaikkakiusaaminen ja häirintä
Tulevat avoimet koulutuksemme


Jokainen meistä on organisaationsa asiakaspalvelun avainhenkilö silloinkin, kun palvelutilanteessa kohdataan voimakkaan tunteen vallassa oleva ihminen. Sinä joko varmistat tai äärimmäisessä tapauksessa vaarannat asiakaskokemuksen, mikäli annat tunteiden sävyttää viestintääsi. Tilanteen keskiössä on asiakkaan rauhoittaminen henkilökohtaisella viestinnällä, empatialla, huolellisilla sanavalinnoilla sekä esimerkiksi kuuntelun eri keinoilla.


20.11. Puhe-judo kirjallisessa viestinnässä: sähköisen viestinnän haastavat tilanteet


Hinta 250 € / hlö


Koulutuskokonaisuus jossa keskitytään haastavien viestintätilanteiden hallintaan sähköisessä vuorovaikutuksessa sekä viestintävälineissä. Koulutuksen erityisessä keskiössä on tunnepitoisiin kirjallisiin viesteihin tai valituksiin vastaaminen, vastausviestien kehittäminen sekä ammattilaisen ajankäytön tehostaminen turhien viestien vähentyessä. 


27.11. Resilienssi valmennus -  Organisaatioille ja ammattilaisille muutoksien aiheuttaman kuormituksen hallintaan


Hinta 350 € / hlö HUOM! Hinta sisältää henkilökohtaisen resilienssitestin ja raportin


Koulutuksen sisältö


1. Resilienssin määritelmä

2. Henkilökohtaisen resilienssin ominaispiirteet

3. Henkilökohtainen resilienssi -profiilisi

4. Oman kehityssuunnitelman laatiminenHinta 350 € / hlö


"Haastaviin asiakkaisiin voi kuulua hyvin laaja-alainen kirjo ihmisiä eri yhteiskuntaluokista - yhdistävä tekijä on tunnetilan ryöpsähdys. Tällaiseẗ tilanteet saadaan kaikkein tehokkaimmin hallintaan oikeanlaisella vuorovaikutuksella ja palvelulla, sekä rauhoittamalla tilanne tai vastapuoli omalla viestinnällä, asenteella, empatialla ja valinnoilla."


7.2. Kohtuuttomat valittajat Koulutus, Totti Karpela, kauppakamarilla


Jäsenhinta 360 € / hlö, normaalihinta 460 € / hlö


Organisaation olisikin hyvä ymmärtää, että on olemassa viittä erilaista valittajatyyppiä: normaalit valittajat, pyyteettömät uudistajat, vaikeat valittajat, kverulantit valittajat sekä rikolliset valittajat. Organisaation ja ammattilaisten olisi hyvä oppia erottamaan, mistä tyypistä kulloinkin on kyse. Koulutus tarjoaa konkreettisia ohjeita reklamaatioiden käsittelyyn ja esittelee toimivan valitustenhallintastrategian kohtuuttomien valitusten varalle.
Joulukuun viimeiset vapaat ajankohdat edullisesti


Totti Karpelan jouluun viimeiset päivät alennushinnoin:


10.12. / 11.12. / 14.12. hintaan 2500 € + matkakulut + alv 24 %

21.12. / 22.12.  hintaan 2000 € + matkakulut + alv 24 %

tammikuun viimeiset vapaat päivät hintaan 3000 € + matkakulut + alv 24 %


Lyhyemmät 1-3 tunnin koulutukset edullisemmin.


Tero Ålanderin marras-joulukuun viimeiset vapaat päivät alennushinnoin


13.11. / 19.11. / 21.11. / 4.12. / 5.12. / 11.12. / hintaan 1400 € + matkakulut + alv

17.12. / 18.12. / 20.12. / 21.12. / 22.12. / hintaan 1200 € + matkakulut + alv

2.-4.1. hintaan 1000 € + matkakulut + alv

7.-11. hintaan 1200 € + matkakulut + alv

14.1. - 31.1 hintaan 1500 € + matkakulut + alv


Lyhyemmät 1-3 tunnin koulutukset edullisemmin.Turvallisuuskouluttaja Totti Karpela kohtaa Hongkongissa työelämän nurjan puolen: "Yritykset eivät varaudu seksuaalisen häirinnän tilanteisiin millään tavalla"Turvallisuuskouluttaja ja entinen poliisi Totti Karpela on toiminut kahdeksan vuotta Peace of Mind -yrityksen toimitusjohtajana Hongkongissa. Peace of Mind kouluttaa ja konsultoi asiakasorganisaatioita vaikeiden käyttäytymisongelmien hallintaan.

Suomessa 20 vuotta sitten Suomeen perustettu Mielenrauhaa Oy suuntasi ulkomaille uusien haasteiden ja isompien asiakkuuksien perässä. Kansainvälistyminen ei kuitenkaan tapahtunut yhdessä yössä.

"Alun pitäen meidän piti mennä Shanghaihin, Singaporeen tai Australiaan. En suunnitellut edes tulevani Hongkongiin. Sitten keskustelin Hongkongin Kauppakamarin edustajien kanssa, jotka saivat minut kiinnostumaan markkinasta" Karpela kertoo. 


Asiakkaina lento- ja joukkoliikenneyhtiöt


Tällä hetkellä Mielenrauhaa Oy:llä on noin 2000 asiakasta kaikilla mantereilla. "Ulkomaisia asiakkaita ei juuri kiinnosta suomalaisuus. Olemme Aasian markkinoilla erottautuneet ongelmatilanteiden käsittelyyn vaadittavalla jämäkkyydellä ja assertiivisuudella", Karpela sanoo.

Suurimmilla kansainvälisillä asiakkailla on vähintään Aasian-pääkonttori Hongkongin erityishallintoalueella. "Henkilöstömäärällisesti suurimmat asiakkaat ovat kansainvälisiä pankkeja. Suurinta ihmismäärää taas palvelevat hongkongilainen lentoyhtiö Cathay Pacific ja Hongkongin metrojärjestelmästä vastaava MTR Corporation", Karpela valottaa.

Karpelan työssään kohtaamat liike-elämän häiriötilanteet voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään. "On haastavia asiakastilanteita, kuten häirikkömatkustajia lennoilla tai väsyneitä liikematkaajia viiden tähden hotelleissa. Organisaation sisäisesti taas seksuaalinen häirintä, työpaikkakiusaaminen tai vainoaminen."

Suomessa ja Aasiassa häiriöitä aiheutuu erilaisista tilanteista. Siinä missä Suomessa konfliktin laukaisee joskus asiakaspalvelijan tökerö reagointi, Aasiassa yrityksen sisäisiin ongelmiin ei puututa tarpeeksi ajoissa.


Seksuaalisen häirinnän tilanteisiin ei varauduta


Karpelan mukaan tämä johtuu aasialaisesta yrityskulttuurista, jossa ollaan haluttomia käsittelemään ongelmatilanteita. Tällöin joudutan tilanteisiin, jossa vakavatkin häirintätapaukset ovat olleet meneillään vuosia ennen kuin pääkonttori toisella mantereella on saanut tietää asiasta. Häirinnästä kärsineet ihmiset ovat vain jättäneet organisaation tekemättä ilmoitusta.

"Mannerkiinalaisen yrityksen entinen työntekijä tuli muutama kuukausi irtisanomisen jälkeen vanhalle työpaikalleen ja surmasi yhdeksän ihmistä. Heidän ratkaisunsa oli kypäräpäiset vartijat jokaiseen yrityksen yli neljäänsataan myymälään. Ei yhtään käyty läpi sitä, mikä johti tilanteeseen",
Karpela kertaa.

Monikansallisilla yrityksillä on usein selkeät ohjeet kuinka toimia häiriötapauksissa. Ongelmaksi muodostuu se, ettei ohjeita ole jalkautettu henkilöstön pariin. Tilanne toistuu erityisesti seksuaalisen häirinnän osalta.

"Yritykset eivät varaudu seksuaalisen häirinnän tilanteisiin millään tavalla. Kaikki lähtee siitä, että seksuaalisesta häirinnästä pitäisi puhua ja nostaa kissa pöydälle. Tällä hetkellä erityisesti aasialaisilta yrityksiltä puuttuu ohjeistus ja asian kanssa eteneminen viranomaisteitä on monissa aasialaisissa kulttuureissa lähes mahdotonta."

Osoitelähde: Mielenrauha koulutuspalvelut Oy asiakasrekisteri

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4, 02180 ESPOO
Toimisto, puh. (09) 727 99 370
info@mielenrauha.com
www.mielenrauha.com
Block not found.